Téma: 

květáková polévka bez jíšky

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Lehká květáková polévka

Suroviny:

  • 1 květák
  • 40 g másla
  • 40 g hladké mouky
  • 1 tvrdší houska
  • olej
  • sůl
  • muškátový oříšek

Postup:

Květák nakrájíme na růžičky a uvaříme ve slané vodě doměkka. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme trochou vody, rozmícháme a přidáme do vroucí polévky. Dochutíme muškátovým oříškem a povaříme. Housku si nakrájíme na drobné kostičky a osmažíme na rozpáleném oleji. Hotovou polévku podáváme s právě osmaženou houskou.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

Diskuze: Re: šupinky na pleti

Na suchou plet používám čistý kolagen. Uvařím vepřovou nohu, bez soli, velmi pomalu, 2-3 hodiny. Pak scedím, vychladím a sulcem si mažu obličej. Když cítím mírné stahování namažu se krémem. Já jsem zvyklá na rakytníkovou mast. Ale šupinky jsem nikdy neměla, jen suchou vrásčitou plet, která se mi velmi zlepšila. Je mně 71 roků a lituji, že jsem na to nepřišla ve 4O letech. Ze zbytku vývaru je dobrá polévka. Přeji, aby vám bylo pomoženo Drábková

Zdroj: diskuze Šupinky na pleti
Odesláno dne: 4.3.2017 uživatelem Miroslava Drábková
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Květáková polévka pro kojence

Suroviny:

  • 1 růžička květáku
  • 1 šálek drůbežího vývaru (200 ml)
  • 1 lžíce krupice
  • 1 lžíce kojeneckého mléka
  • kousek másla
  • kojenecká voda

Postup:

Pokrájený květák uvaříme v drůbežím vývaru, vodu přidáme podle potřeby. Takto uvařené rozmixujeme a zahustíme krupicí. Vaříme ještě asi 10 minut. Poté vsypeme sušené kojenecké mléko, vložíme kousek másla a necháme ještě chvilku prohřát. Podáváme kojencům od ukončeného 8. měsíce.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

Diskuze: léky bez předpisu?

Indap,Moduretik

APO-Allopurinol

Detralex

Amprinal

Zaildar

Tyto léky jdou nahradit léky bez předpisu?Poraďte,prosím

Zdroj: diskuze Léky bez předpisu?
Odesláno dne: 27.2.2014 uživatelem Karolina Forstová
Počet odpovědí: 0

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Výborná květáková polévka podle Pohlreicha

Suroviny:

  • 1 květák
  • 3 lžíce másla
  • 3 lžíce hladké mouky
  • zeleninový vývar dle požadovaného množství
  • muškátový oříšek
  • sůl
  • petrželová nať

Postup:

Z mouky a másla si osmahneme dozlatova jíšku v hrnci a poté zalijeme vývarem. Přidáme omytý a na růžičky rozebraný květák a vaříme, dokud nezměkne. Pak podle chuti přidáme sůl, trochu muškátového oříšku a ještě krátce povaříme. Nakonec tyčovým mixérem dobře rozmixujeme na hladký krém. Dozdobíme petrželovou natí.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

Diskuze: Re: léky na vysoký tlak bez žádného doplatku

Jaké léky , bez doplatku, mohu žádat u svého lékaře?
Patří tam i lék Amprilan 10 Děkuji předem Mráz

Zdroj: diskuze Léky na vysoký tlak bez žádného doplatku
Odesláno dne: 28.5.2015 uživatelem Ludvík Mráz
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Krémová květáková polévka

Suroviny:

  • 1 květák
  • 40 g másla
  • 40 g hladké mouky
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • ¼ l mléka
  • muškátový oříšek
  • vegeta, sůl
  • petrželová nať

Postup:

Mouku osmahneme dozlatova v hrnci na rozehřátém másle, zalijeme vývarem. Přidáme omytý, na růžičky rozebraný květák a vaříme, dokud nezměkne. Pak přilijeme mléko, dle chuti přidáme vegetu, sůl, trochu muškátového oříšku a ještě krátce povaříme. Nakonec rozmixujeme na hladký krém tyčovým mixérem. Dozdobíme petrželovou natí. Dobrou chuť.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Obecné doporučení

Zahuštěnou květákovou polévku s bramborami vaříme hlavně v chladnějších dnech, kdy je naše tělo připraveno přijímat a trávit energeticky náročnější potravu. Hustá květáková polévka s bramborami nám přijde k chuti jako teplá přesnídávka (na výletech, při turistice, při těžší manuální nebo venkovní práci). Nebo zapraženou květákovou polévku s bramborami vaříme na oběd, k němuž jako hlavní chod chystáme sladké nebo méně vydatné jídlo.

Květákovou polévku s bramborami, ale bez zásmažky vaříme v horkých letních dnech či k sytému a vydatnému hlavnímu chodu. Nezapražená květáková polévka s bramborami je vhodná pro jedince s odlehčovací nebo redukční dietou, pro lidi s nesnášenlivostí lepku (celiakií) a pro diabetiky.

Základním kořením pro vaření květákové polévky je muškátový květ. Dále se k dochucení květákové polévky používá černý mletý pepř, někdy majoránka. Kdo má rád exotické chutě, může květákovou polévku dochutit špetkou kurkumy, kari nebo mletého sušeného zázvoru.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

Diskuze: adipex retard bez receptu

Koupím adipex retard bez receptu 100 tablet

Zdroj: diskuze Adipex retard bez receptu
Odesláno dne: 22.10.2016 uživatelem Květoslava Klímková
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Květáková polévka s mrkví

Suroviny:

  • 1 květák
  • 1 mrkev
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 1 lžíce másla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1,5 l vody
  • sůl, pepř, muškátový květ, petrželka

Postup:

Květák rozebereme na růžičky, opláchneme, vložíme do hrnce s osolenou vodou a povaříme. Mezitím si rozehřejeme na pánvi máslo a přisypeme nadrobno krájenou cibulku. Za stálého míchání přisypeme hladkou mouku a usmažíme světlou cibulovou jíšku, kterou přidáme k uvařenému květáku. Vezmeme šťouchadlo na brambory a květák i s jíškou několikrát rozšťoucháme. Poté přidáme jemně nastrouhanou mrkev a povaříme ji do změknutí. Nakonec do polévky rozklepneme vejce, promícháme a ozdobíme nakrájenou petrželkou nebo pažitkou.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

Diskuze: liskantin bez doplatku

Ještě nedávno jsem dostával Liskantin v lékárnách bez doplatku.Dnes jsem musel doplácet.Máte podobné zkušenosti?

Zdroj: diskuze Liskantin bez doplatku
Odesláno dne: 6.6.2017 uživatelem Ludvík Mráz
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Květáková polévka krémová

Ingredience: 30 g másla, 1 oloupaná a nasekaná cibule, 1 na kostičky oškrábaná větší moučná brambora, 500 g květáku natrhaného na růžičky, 1 bobkový list, 1 l silného zeleninového vývaru, čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek, 100 ml smetany nebo plnotučného mléka

Postup: V hrnci rozehřejte máslo a na něm pár minut opékejte cibuli, dokud nezměkne. Přidejte bramboru a vařte ji 1 minutu, potom přidejte květák a dobře okořeňte, přidejte bobkový list a hodně muškátového oříšku. Přiklopte pokličkou a na mírném ohni vařte asi 5 minut. Přilijte vývar, uveďte vše do varu a vařte dalších 20 minut, dokud květák nezměkne. Vyndejte bobkový list a potom dobře promíchejte v mixéru (můžete použít i tyčový), aby byla směs hladká. Dejte směs zpátky do hrnce, přilijte smetanu nebo mléko a vše dobře prohřejte. Hotovou polévku ozdobte na talíři čerstvě namletým muškátovým oříškem, čerstvým bobkovým listem nebo několika růžičkami květáku.

Tip: Tato květáková polévka chutná krémově i bez přidání smetany, takže pro nízkotučnou verzi ji můžete klidně vynechat.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

Diskuze: Re: liskantin bez doplatku

Na Liskantin se doplácí 172 Kč za jedno balení 100 tablet. Lék bohužel nemá ekvivalent, který by byl k dostání bez doplatku.

Zdroj: diskuze Liskantin bez doplatku
Odesláno dne: 7.6.2017 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Květáková polévka bez smetany

Suroviny:

  • 1 květák
  • 1 kedlubna
  • 2 menší mrkve
  • 1 petržel
  • kousek celerové bulvy a celerové nati
  • 1 cibule
  • 4 brambory
  • libeček
  • máslo
  • hladká mouka
  • sůl, mletý pepř, muškátový květ nebo muškátový oříšek

Postup:

Na másle osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme drobně krájenou kořenovou zeleninu a za stálého míchání jemně osmažíme. Poté zalijeme asi litrem vody, přidáme lžičku soli, na kostky nakrájenou kedlubnu, můžeme přidat nasekané zelené lístky, které obklopovaly růžici květáku, a brambory. Necháme vařit. Z másla a hladké mouky si připravíme jíšku. Květák rozebereme na co nejmenší možné růžičky. Když jsou brambory napůl měkké, přidáme do polévky sekanou celerovou nať, růžičky květáku a jíšku. Vaříme dalších pět minut, ale ne víc, aby se nám květák nerozvařil. Nakonec okořeníme mletým pepřem, muškátovým oříškem nebo květem a nasekaným libečkem.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Květáková polévka s bramborem

Ingredience: 1 malý květák, 1 malá cibule, 4 brambory, máslo, hladká mouka, sůl, špetka pepře a muškátu, trošku kari, sušený česnek, petržel, libeček, sůl

Postup: Na másle osmahneme najemno nasekanou cibulku, pak zaprášíme moukou. Uděláme světlou jíšku, zalijeme ji studenou vodou a vyšleháme metlou, aby nebyly hrudky. Poté přidáme na malé kousky nakrájené brambory a květák, přivedeme k varu, osolíme a uvaříme doměkka, dochutíme kari, česnekem, muškátem, petrželkou a libečkem.

Tip: Ke zvýraznění chuti kromě středně velkého květáku můžeme použít kořenovou zeleninu, oloupané syrové brambory, cibuli. Dále můžeme použít například brukev, kousek bílého zelí, česnek, sterilizovaný nebo čerstvý mladý hrášek, několik zelených fazolových lusků či jinou sezonní zeleninu.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

Diskuze: Re: Re: Re: Re: vnitřní pásový opar

Ano, hrozné bolesti, záněty nervů, zimnice, zvýšená teplota,bolest hlavy,břicha...Bez výsevu nikdo nevěří...
Na zdravotnickém serveru zdraví.euro je uvedeno, cituji: Herpes zoster může mít i zcela atypický klinický obraz, kdy probíhá bez bolestí nebo bez výsevu puchýřků...
To by si měli lékaři přečíst...

Zdroj: diskuze Vnitřní pásový opar
Odesláno dne: 1.6.2017 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Květáková polévka podle babičky

Suroviny:

  • 1 květák
  • 2 větší brambory
  • 1 cibule
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce sádla
  • 1 kostka drůbežího bujonu
  • maggi dle chuti
  • drcený pepř
  • mletý kmín
  • muškátový květ
  • sůl
  • 1 l studené vody

Postup:

V hrnci rozehřejeme sádlo, na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Poté za stálého míchání rozředíme studenou vodou a necháme vařit. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do hrnce. Potom si nakrájíme květák na menší kousky, případně i s pěknými listy, pokud tam jsou, a přidáme do hrnce společně s kostkou bujonu, drceným pepřem a špetkou soli. Vaříme asi 15 minut. Vše musí být měkké na skus – pozor nerozvařit! Na dochucení, jak radí naše babičky, použijeme maggi a muškátový květ, případně můžeme dosolit.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

Diskuze: vyhřezlá ploténka

Dobrý den mám tento dotaz: Lordoza je oploštěná vleže,bez posunu.Páteřní kanál primárně měři jen 13 mm AP v kaudálních etážích.Mícha končí v etáži Th 12/LI.Obratlová těla Th 1 1-L 5 bez snížení.Tělo S1 je kompletně lumbalizováno.Spondyloza i spondylartroza L páteře.
Ploténka Th 10-L2 bez snížení,foramina sou volná.

Zdroj: diskuze Vyhřezlá ploténka
Odesláno dne: 6.1.2017 uživatelem Marcela Barnetová
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Rychlá květáková polévka

Ingredience: 1 květák, 600 ml smetany na vaření, 1,3 l zeleninového vývaru, 2 lžíce mouky, 3 lžíce másla, 1 špetka muškátového oříšku, 2 špetky drceného kmínu, 4 špetky rozmarýnu, pepř, sůl, toustový chléb

Postup: Květák očistíme, zbavíme listů a nakrájíme na malé růžičky. V hrnci rozpustíme máslo a zaprášíme ho moukou. Důkladně promícháme, aby vznikla hladká jíška. Přilijeme trochu vývaru, promícháme, aby se jíška dobře rozpustila a nevznikly hrudky. Do polévky dáme květák, zalijeme ho zbytkem vývaru a vaříme tak dlouho, dokud nebude měkký. Polévku ochutíme muškátovým oříškem, kmínem, nadrobno nakrájeným rozmarýnem, solí a pepřem. Jakmile je květák měkký, polévku rozmixujeme. Do polévky nalijeme smetanu a ještě krátce povaříme. Toastový chléb nakrájíme na kostičky a opražíme je nasucho na pánvi. Hotovou polévku podáváme s kostičkami toastu.

Tip: Příprava polévky trvá 30 minut, recept postačí na 2 až 4 porce (dle strávníků) a vyjde do 50 Kč.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Květáková polévka s vejcem

Ingredience: 1 květák, 1 cibule, kořenová zelenina, 2 vejce, 6 lžic krupice, sůl, petrželka nebo pažitka

Postup: Do hrnce se studenou vodou dáme na růžičky rozdělený květák, 1 lžičku soli a dáme vařit. Kořenovou zeleninu oloupeme, nahrubo nastrouháme a přidáme k najemno nakrájené cibuli. Když je květák poloměkký, tak ho vyjmeme a do vývaru nasypeme zeleninu a trochu zamíchaná syrová vejce s krupicí. Květák nahrubo posekáme a přidáme do polévky. Krátce povaříme, dosolíme a po odstavení přidáme posekanou petrželku (pažitku).

Tip: Pokud chcete netradiční výbornou květákovou polévku, udělejte si ji s květákovými knedlíčky: Na cibuli, kterou zpěníme, dáme zeleninu do polévky, a to druhy, které máme rádi. Přidáme květák a necháme vařit s bobkovým listem. Zvlášť uvaříme drůbeží játra (asi dva kusy) a dva až tři kusy drůbežích žaludků. Když jsou květák a drůbky uvařené, vyndáme je z polévky. Květák rozmačkáme vidličkou a drůbky najemno nakrájíme. Spojíme s vajíčkem, osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhanky, aby hmota pěkně držela. Uděláme malé knedlíčky, které zavaříme do polévky. Nakonec přidáme petrželku pro ozdobu.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

ČOČKOVÁ POLÉVKA

Čočková polévka s uzeným

Ingredience: 1,5 l vývaru, 130 g čočky, 200 g uzeného masa, 30 g hladké mouky, 30 g tuku, 2 stroužky česneku, 1 cibule, drcený kmín, majoránka, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Přebranou a opláchnutou čočku zalijeme dostatečným množstvím vody, uvedeme do varu a pak zvolna vaříme téměř doměkka. Na tuku v hrnci osmahneme dorůžova nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a připravíme světlou jíšku. Do světlé jíšky přilijeme studenou vodu nebo vývar z čočky, sůl, majoránku, pepř, kmín a za občasného míchání vaříme cca 20 minut. Ke konci do polévky přidáme uvařenou čočku, uzené maso pokrájené na malé kostky, utřený česnek se solí a ještě krátce povaříme.

Zdroj: Čočková polévka
Zveřejněno dne: 2.5.2016

MRKVOVÁ POLÉVKA

Jednoduchá mrkvová polévka

Ingredience: 4 brambory, 200 g smetany, 1 zeleninový bujón, 2 lžíce másla, 1 l vody, mletý pepř, 4 mrkve, sůl, 2 lžíce světlé jíšky

Technologický postup: Připravíme si větší hrnec a rozehřejeme v něm máslo. Poté přidáme nastrouhané větší mrkve a chvíli restujeme, asi tak 10 minut na mírném ohni. Pak mrkev zalijeme horkou vodou, přidáme zeleninový bujón, na kostky nakrájené brambory a přikryjeme pokličkou. Mrkvovou polévku vaříme přibližně 20 minut, dokud nejsou brambory měkké. Po změknutí brambor polévku osolíme, trošku opepříme a vlijeme smetanu. Zamícháme, maličko povaříme a zahustíme jíškou. Mrkvovou polévku mírně povaříme a poté ihned podáváme. Na talíři posypeme mrkvovou polévku čerstvou nakrájenou petrželkou na ozdobu.

Zdroj: Mrkvová polévka
Zveřejněno dne: 24.9.2016

ZKUSTE SI UDĚLAT BEZVADNOU GULÁŠOVOU POLÉVKU

Hlavní ingredience

Tradiční gulášová polévka obsahuje maso, cibuli a vařené brambory. Má charakteristickou červenou barvu, kterou docílíme mletou paprikou. Polévka má výraznou chuť a měla by být dostatečně hustá.

Zdroj: Zkuste si udělat bezvadnou gulášovou polévku
Zveřejněno dne: 20.4.2015

PÓRKOVÁ POLÉVKA

Pórková polévka se sýrem

Ingredience: 1 pórek, 2 trojúhelníčky taveného sýra, 1 kostka bujónu, 1 vejce, zavářka do polévky, libeček, 1 lžíce másla

Postup: Na másle necháme zesklovatět nakrájený pórek, přidáme sýr, aby se roztavil, stále mícháme, přidáme bujón a vodu. Povaříme, přisypeme zavářku, rozkvedlané vejce a nakonec rozsekaný libeček. Polévka by měla mít hustou konzistenci.

Zdroj: Pórková polévka
Zveřejněno dne: 25.3.2015

CUKETOVÁ POLÉVKA

Cuketová polévka s brambory

Ingredience: 4 menší brambory, 2 menší cukety, 1 kostka zeleninového bujónu, 5 stroužků česneku, 1 hrst mraženého hrášku, 1 menší cibule

Ingredience podle chuti: polévkové koření, petrželová nať, celé nové koření, sůl, olivový olej (ne extra panenský), jemná celozrnná mouka

Postup: Oloupanou cibuli i česnek nakrájíme najemno a na trošce oleje osmahneme. Zalijeme zeleninovým vývarem a přidáme na malé kousky nakrájené brambory s cuketou. Povaříme. Před koncem přisypeme hrášek, čerstvou nasekanou nebo sušenou petrželovou nať, nové koření. Podle chuti osolíme, opepříme, zakápneme tekutým ochucovadlem polévek a vložíme lžíci předem připravené a vychladlé jíšky. Polévku necháme projít varem. Pro hustší konzistenci rozmixujeme nebo jen pomačkáme stejným způsobem, jako šťoucháme vařené brambory. Cuketovou polévku s brambory podáváme teplou. Dobře zasytí a recept je určen na více než 4 porce.

Zdroj: Cuketová polévka
Zveřejněno dne: 12.10.2016

BROKOLICOVÁ POLÉVKA

Brokolicová polévka pro děti

Ingredience:

  • 1 ks brokolice
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks petržele
  • 3 brambory
  • 100 ml mléka
  • sůl
  • majoránka

Postup:

Všechnu zeleninu omyjte, oloupejte, očistěte a nakrájejte na menší kousky. Vložte do hrnce a nechte vařit asi v 3/4 litru vody. Trochu osolte a vařte doměkka. Poté vše rozmixujte ponorným mixérem dohladka, přidejte mléko, dochuťte majoránkou, případně ještě solí a krátce povařte. A můžete podávat. Množství soli a koření volte podle věku dítěte: úplně malé děti se bez soli zcela obejdou, větší děti zase pravděpodobně nebudou mít o neochucenou polévku zájem.

Zdroj: Brokolicová polévka
Zveřejněno dne: 14.6.2016

UZENÁ POLÉVKA

Uzená polévka s bramborem

Ingredience: 5 větších brambor, 100 g mražené míchané zeleniny, 1 lžičku sušené petrželky, 1 kg uzených žeber

Postup: Uzená žebra uvaříme v tlakovém hrnci do měkka. Do vývaru dáme na menší kousky nakrájené brambory. K téměř měkkým přidáme zeleninu, krátce povaříme a doplníme obraným masem. Na závěr polévku dochutíme solí a petrželkou.

Zdroj: Uzená polévka
Zveřejněno dne: 13.8.2015

RAJSKÁ POLÉVKA

Rychlá rajská polévka

Ingredience: 1 větší rajčatový protlak, 1 cibule, 1,5 l vody, 500 ml mléka, 2 hrsti polévkových nudlí, 1 lžíce oleje, 1 kostka bujonu, 1 lžička vegety, 1 snítka libečku

Postup: Na oleji zpěníme cibuli‚ přidáme protlak, vodu‚ bujon a vegetu. Když se polévka vaří, přisypeme polévkové nudle. Jakmile budou nudle uvařené, polévku vypneme. Ovoníme trochou libečku. Připravenou polévku necháme odpočívat nejméně deset minut a až poté do ní vlijeme mléko, nejlépe plnotučné.

Zdroj: Rajská polévka
Zveřejněno dne: 13.8.2015

MRKVOVÁ POLÉVKA

Dietní mrkvová polévka

Ingredience: 1 cibule, 3 stroužky česneku, olej, 6 velkých mrkví, zeleninový vývar, sůl, mletý pepř

Technologický postup: Cibuli najemno nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme česnek a poté mrkev nakrájenou na kolečka. Až se mrkev rozvoní, přilijeme zeleninový vývar a dusíme pod pokličkou mrkev doměkka. Po změknutí rozmixujeme ponorným mixérem a dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: Mrkvová polévka
Zveřejněno dne: 24.9.2016


SiteMAP