Blíží se grilovací sezona a základní rady jsou pořád stejné. Obecně platí, že by se člověk měl vybavit zaprvé dobrým grilem, za druhé by si měl koupit kvalitní materiál. A strašně důležité je, aby toho dělal přiměřené množství. Daleko lepší je udělat jen jedno jídlo, ne hromadu „něčeho“, co vystydne a druhý den je většinou nepoživatelné. Zde naleznete typy na chutné recepty.
Zdroj: článek Mleté maso na grilu
Karbanátky připravujeme těsně před tepelnou úpravou. Hrubost mletí volíme podle technologického postupu a další tepelné úpravy.
Zdroj: článek Karbanátky
Ve světe je chov tilápií novým, ale silným trendem. 1/3 celosvětově zkonzumovaných ryb údajně představuje právě tilápie. V Evropě byla tato ryba téměř neznámá. Ale to se začíná rychle měnit. Projektují se větší i menší farmy, především tam, kde je odpadní nebo levné teplo.
Zdroj: článek Tilápie - recepty