Téma: 

krémová

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA OD POHLREICHA

Suroviny

2 brokolice, 6 stroužků česneku, 10 g másla, olivový olej, petrželová nať, 1,5 l kuřecího vývaru, 130 ml krémového sýru, sůl, mletý pepř

Zdroj: Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha
Zveřejněno dne: 26.6.2017

Diskuze: Cibulová mast recept

Návod na výrobu cibulové masti není nijak složitý. Nejprve potřebujete získat cibulový vodní výluh. Nastrouhejte dvě cibule, dejte je do sklenice s víčkem a zalejte trochou vody. Nechte směs při pokojové teplotě týden odpočívat a několikrát denně protřepejte. Pak směs přeceďte a vymačkejte veškerou tekutinu. Pak si uvařte přírodní želatinu agar agar a nechte ji vychladnout a ztuhnout. Ke ztuhlé želatině přidejte cibulový extrakt, lžičku kyseliny citrónové a několik lžiček arašídového oleje a vše dobře promixujte ručním šlehačem dokud nevznikne krémová konzistence. Hotový cibulový krém uchovávejte v ledničce nejdéle 1 měsíc.

Zdroj: diskuze Prosba
Odesláno dne: 23.9.2014 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

MRKVOVÁ POLÉVKA

Krémová mrkvová polévka

Ingredience: 500 g mrkve, 2 brambory, 1 cibule, tuk, 1 kostka drůbežího bujónu, 200 ml bílého jogurtu, sůl, mletý pepř

Technologický postup: Na tuku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, brambory a zalijeme vodou, aby byly suroviny potopené. Uvaříme s kostičkou bujónu. Pak rozmixujeme, dosolíme a opepříme. Na talíři zdobíme cákanci jogurtu nebo smetany, případně troškou barevného pepře. Můžeme podávat se smaženým hráškem.

Zdroj: Mrkvová polévka
Zveřejněno dne: 24.9.2016

Diskuze: skořicová mast

Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Je léčivá a vyrábí se z ní silice, tinktury, olej a z něj pak i masti. Má kořeněně nasládlou chuť a příjemnou vůni, kterou jí dává zejména sloučenina cinnamaldehyd.

Skořicová mast - návod.
6 trubiček skořice
100 ml olivového oleje
1 sáček želatiny agar
2 kapsle vitamínu E 400 mg
1 lžička čerstvé citonové šťávy

Nejprve si uděláme ze skořice výtažek, tak že skořici necháme macerovat v oleji po dobu 1 dne. Po tuto dobu udržujeme olejovou lázeň teplou do 80*C. Skořice se nesmí v oleji spálit. Pro lepší výsledek můžeme skořici hrubě umlít. Po uplynutí doby macerace přeceďte olej a nechte ho vychladit. Podle návodu připravte želatinu agar a také ji nechte zchladit na stejnou teplotu jako je zchlazen skořicový olej. Pak si připravte hnětací misku, do které dejte želatinu, skořicový olej a k tomu vyprázdněte dvě kapsle vitamínu E a přidejte lžičku citronové šťávy. Vše pak metličkovým mixérem promixujte na nejvyšší rychlost, až vznikne hladká krémová emulze. Tu pak používejte jako běžný mastný krém na svou pokožku. Zbytek masti uzavřete do vhodné nádoby a nechte v temnu a chladnu nejlépe v lednici. Takto emluze vydrží být stabilní až jeden měsíc.

Pozor! Lidé s nemocnými ledvinami vědí, že se mají skořici vyhýbat, proto tato mast není určena pro takto nemocné lidi.

Skořicová mast - účinky
V místech aplikace skořicové masti se podpoří krevní oběh a tím i rychlejší prohřátí zevní tkáně. Výborná je pro revmatiky. Může pomoci při lokální desinfekci pokožky svými antibakteriálními a desinfekčními účinky.

Podobným způsobem se dá vyrobit i rozmarýnová mast, kde rozmarýn působí také jako desinfekce a čistící činidlo. Místo skořice použijte rozmarýn.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Skořicová mast
Odesláno dne: 22.7.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 0

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA

Krémová květáková polévka

Suroviny:

  • 1 květák
  • 40 g másla
  • 40 g hladké mouky
  • 1,5 l zeleninového vývaru
  • ¼ l mléka
  • muškátový oříšek
  • vegeta, sůl
  • petrželová nať

Postup:

Mouku osmahneme dozlatova v hrnci na rozehřátém másle, zalijeme vývarem. Přidáme omytý, na růžičky rozebraný květák a vaříme, dokud nezměkne. Pak přilijeme mléko, dle chuti přidáme vegetu, sůl, trochu muškátového oříšku a ještě krátce povaříme. Nakonec rozmixujeme na hladký krém tyčovým mixérem. Dozdobíme petrželovou natí. Dobrou chuť.

Zdroj: Květáková polévka
Zveřejněno dne: 16.4.2015

PÓRKOVÁ POLÉVKA

Pórková polévka krémová

Ingredience: 1 l zeleninového vývaru, 400 g pórku, 1 žloutek, špetka soli, 3 lžíce hladké mouky, 3 dl smetany, 3 lžíce másla, špetka mletého pepře, 0,5 dl mléka

Postup: Na lžíci másla orestujeme pórek. Zalijeme částí vývaru a dusíme doměkka. Ze zbytku másla a mouky připravíme jíšku, rozředíme ji zbylým vývarem, rozšleháme a povaříme. Přidáme pórek, který rozmixujeme. Polévku povaříme a zjemníme smetanou a dosolíme a opepříme. Na závěr přidáme do krémové pórkové polévky žloutek rozšlehaný v mléce. Podáváme s kostičkami pečiva opečenými na másle.

Zdroj: Pórková polévka
Zveřejněno dne: 25.3.2015

KAPUSTOVÁ POLÉVKA

Krémová kapustová polévka

Ingredience: 300 g kapusty, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 5 brambor, 100 g celeru, 100 g mrkve, 1 lžíce oleje, 1 000 ml zeleninového vývaru, 100 g zakysané smetany, sůl, mletý pepř

Technologický postup: Kapustu nakrájejte nadrobno stejně jako oloupanou cibuli, česnek, brambory, celer a mrkev. Na rozehřátém oleji osmažte všechnu zeleninu včetně brambor – několik kostiček brambor si nechte stranou. Vše krátce poduste, zalijte vývarem, osolte, opepřete a na mírném ohni 20 minut povařte. Zbylé kostičky brambor opražte na nepřilnavé pánvi, aby byly křupavé. Uvařenou polévku rozmixujte, dochuťte a podávejte s bramborovými kostičkami a trochou smetany.

Zdroj: Kapustová polévka
Zveřejněno dne: 29.9.2016

CIBULOVÁ POLÉVKA – RECEPTY

Krémová cibulová polévka

Ingredience: 4 větší cibule, 50 g másla, 2 lžíce oleje, 3 lžíce hladké mouky, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1 masox, 1 dávka polévkového koření, 3 housky (na krutony).

Postup: Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a osmažíme na másle a oleji. Když pustí šťávu, zaprášíme ji hladkou moukou, promícháme a zalijeme 1,5 l horké vody. Vaříme asi 15 minut. Mezitím připravíme druhý hrnec, do kterého cibulový vývar přecedíme. Vývar vrátíme na sporák (podle hustoty můžeme zředit vodou). Přidáme masox, dochutíme polévkovým kořením, zjemníme smetanou ke šlehání a chvíli povaříme. Polévku na talíři zdobíme krutony, jež jsme připravili opečením pokrájených housek.

Zdroj: Cibulová polévka – recepty
Zveřejněno dne: 13.5.2015

DOMÁCÍ OŽIVUJÍCÍ MEDOVÝ PEELING

Biologický peeling - příprava a ingredience:

  • ¼ hrnečku čerstvě namleté kávy,
  • ¼ hrnečku mléka,
  • 2 lžičky ovesných vloček,
  • 1 lžíce oleje ze semen z hroznů,
  • 2 lžíce medu,
  • 1 vaječný bílek.

Postup

Zkombinujte mléko, med, olej ze semen hroznů a vaječný bílek a vše smíchejte v míse. Poté pomalu přidávejte kávu a ovesné vločky a opatrně je vmíchejte do směsi tak, aby se nezměnila její struktura. Směs je nutné míchat do doby, než bude krémová a hladká. Elixír nyní můžete aplikovat ve sprše anebo ve vaně přímo na pokožku těla a jemně ji masírovat. Jako vhodný pomocník vám poslouží i froté rukavice.

Zdroj: krasojizda.cz

Zdroj: Domácí oživující medový peeling
Zveřejněno dne: 8.10.2009

ČESNEČKA RECEPTY

Krémová česnečka podle babičky

Suroviny:

  • 2 lžíce másla
  • malá cibule, nadrobno nakrájená
  • 3 stroužky česneku na plátky + 1 stroužek prolisovaného česneku
  • 2 menší brambory, nakrájené na malé kostky
  • 300 ml drůbežího nebo hovězího vývaru
  • 400 ml mléka
  • sůl a pepř
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • na ozdobení: rukola, parmazán

Postup:

Na másle opékáme asi 2 minuty nadrobno nakrájenou cibulku, pak přidáme 3 stroužky česneku pokrájeného na plátky a mícháme ještě další minutu. Přidáme brambory nakrájené na malé kostky a zalijeme vývarem a mlékem. Osolíme, opepříme a vaříme, než budou brambory měkké. Poté rozmixujeme a zjemníme smetanou. Přivedeme k varu, vmícháme stroužek prolisovaného česneku a odstavíme. Zdobíme rukolou a hoblinkami parmazánu.

Zdroj: Česnečka recepty
Zveřejněno dne: 20.3.2014

RECEPTY NA HRACHOVOU POLÉVKU

Krémová hrachová polévka

Ingredience:

  • 100 g sušeného hrachu
  • 300 g hovězích kostí
  • 1 ks cibule
  • 1/3 ks celeru
  • 1 ks mrkve
  • 1 ks petržele
  • 100 g másla
  • 50 g hladké mouky
  • česnek
  • majoránka
  • pepř
  • sůl

Postup:

Hovězí kosti omyjte a společně s očištěnou kořenovou zeleninou a cibulí dejte vařit do osolené vody. Vařte asi 1 hodinu, poté vývar přeceďte a nechte si ho k dalšímu použití. Zároveň s vývarem můžete uvařit i hrách, který by měl být předem alespoň několik hodin namočený. Uvařený hrách rozmixujte. Z másla a hladké mouky připravte tmavší jíšku, kterou vmíchejte do připraveného vývaru, přiveďte k varu a vařte minimálně 10 minut, pak přidejte rozmixovaný hrách, prolisovaný česnek, pepř, sůl, majoránku a ještě provařte. Podávejte s krutonky z toustového chleba.

Zdroj: Recepty na hrachovou polévku
Zveřejněno dne: 25.2.2016

KOREKTORY

Korektory na kruhy pod očima

Artdeco Perfect teint concealer: Stačí aplikovat malé množství tohoto krémového korektoru pomocí štětečku. Světlý odstín sedne i ženám s velmi světlou pletí. Konzistence samotného korektoru je pak velmi lehká a krémová a nedostává se do vrásek. Oční okolí příliš nerozjasňuje, po přepudrování je korektor naprosto neviditelný, ale kruhy zamaskuje dokonale. Navíc se dá využít i na drobné nedokonalosti pleti.

Lily Lolo Minerální korektor: Jedná se o korektor, který bez štětečku nenanesete. Kruhy pod očima zamaskuje opravdu dokonale, stejně jako jiné nedostatky pleti. Navíc ho není potřeba přepudrovat, postačí pouze rozetřít do ztracena.

Rimmel Match Perfection korektor: Dle recenzí asi nejpovedenější a nejpoužívanější korektor. Aplikuje se rovněž pomocí štětečku. Do vrásek se nedostává, dobře kryje, i když má světlý odstín, velmi dobře matuje. Světlý odstín je vhodný i pro velmi světlé typy.

Zdroj: Korektory
Zveřejněno dne: 23.11.2016

PÓRKOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM

Pórková polévka s bramborem a smetanou

Ingredience: 200 g pórku, 200 g brambor, 6 plátků anglické slaniny, 1 cibule, kousek másla, 350 ml zeleninového vývaru, 200 g smetany, sůl, pepř

Postup: Plátky anglické slaniny podélně přepůlíme a na rozpuštěném kousku másla opečeme. Část opečené slaniny dáme stranou. Cibuli nakrájíme nadrobno, brambory na drobné kostičky (dobře je propláchneme), pórek nakrájíme na kolečka. V pánvi se slaninou osmahneme cibuli, aby zesklovatěla. Přidáme pórek a brambory. Promícháme, zakryjeme a dusíme na mírné teplotě asi 5 minut. Občas promícháme, aby se nic nepřichytlo na dno pánve. Přilijeme vývar a přivedeme k varu. Zakryjeme a vaříme 20 minut, aby zelenina změkla. Necháme mírně vychladnout, přelijeme do kastrolu a pak tyčovým mixerem směs rozmixujeme dohladka. Zahřejeme. Přilijeme smetanu. Dochutíme solí a pepřem. Takto připravená krémová polévka se doladí slaninou a dalamánkem.

A jaký máte vy tip na zaručeně nejlepší pórkovou polévku s bramborem? Podělte se o své recepty a postřehy s ostatními čtenáři.

Zdroj: Pórková polévka s bramborem
Zveřejněno dne: 20.6.2017

KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA PODLE NAŠÍ BABIČKY

Květáková polévka krémová

Ingredience: 30 g másla, 1 oloupaná a nasekaná cibule, 1 na kostičky oškrábaná větší moučná brambora, 500 g květáku natrhaného na růžičky, 1 bobkový list, 1 l silného zeleninového vývaru, čerstvě nastrouhaný muškátový oříšek, 100 ml smetany nebo plnotučného mléka

Postup: V hrnci rozehřejte máslo a na něm pár minut opékejte cibuli, dokud nezměkne. Přidejte bramboru a vařte ji 1 minutu, potom přidejte květák a dobře okořeňte, přidejte bobkový list a hodně muškátového oříšku. Přiklopte pokličkou a na mírném ohni vařte asi 5 minut. Přilijte vývar, uveďte vše do varu a vařte dalších 20 minut, dokud květák nezměkne. Vyndejte bobkový list a potom dobře promíchejte v mixéru (můžete použít i tyčový), aby byla směs hladká. Dejte směs zpátky do hrnce, přilijte smetanu nebo mléko a vše dobře prohřejte. Hotovou polévku ozdobte na talíři čerstvě namletým muškátovým oříškem, čerstvým bobkovým listem nebo několika růžičkami květáku.

Tip: Tato květáková polévka chutná krémově i bez přidání smetany, takže pro nízkotučnou verzi ji můžete klidně vynechat.

Zdroj: Květáková polévka podle naší babičky
Zveřejněno dne: 10.4.2017

BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA OD POHLREICHA

Postup

Stroužky česneku vyloupeme, zabalíme je do alobalu tak, jak jsou, a pečeme je v předem vyhřáté troubě na 200 °C asi 20 minut. Poté je rozbalíme. Brokolice očistíme a opláchneme pod tekoucí vodou. Ořežeme si jednotlivé růžičky. Brokolicové růžičky krátce spaříme ve vroucí osolené vodě a s pomocí naběračky rychle přemístíme z hrnce do nádoby s ledem (udrží nám sytou barvu). To samé uděláme i s petrželovou natí. Z košťálu nožem okrájíme lesklý povrch a vnitřek nakrájíme na kolečka. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme i trochu olivového oleje a vhodíme do něj nakrájená kolečka a z alobalu vytažený opečený česnek. Krátce orestujeme a zalijeme kuřecím vývarem. Přidáme čerstvý krémový sýr pro zahuštění polévky a růžičky brokolice, přivedeme k varu. Osolíme a opepříme podle chuti. Rozmixujeme tyčovým mixérem a brokolicová polévka podle receptu Zdeňka Pohlreicha je hotová. Podáváme nejlépe s nasucho opečenými kousky pečiva nebo doprostřed můžeme umístit krajíček opražené domácí veky. Talíř s polévkou lze zdobit i růžičkou brokolice nebo lístky petržele. Je možno do středu přidat trochu smetany.

Zdroj: Brokolicová krémová polévka od Pohlreicha
Zveřejněno dne: 26.6.2017

SKOŘICOVÁ MAST - NÁVOD NA VÝROBU

Skořicová mast postup výroby

Nejprve si uděláme ze skořice výtažek, tak že skořici necháme macerovat v oleji po dobu 1 dne. Po tuto dobu udržujeme olejovou lázeň teplou do 80*C. Skořice se nesmí v oleji spálit. Pro lepší výsledek můžeme skořici hrubě umlít. Po uplynutí doby macerace přeceďte olej a nechte ho vychladit. Podle návodu připravte želatinu agar a také ji nechte zchladit na stejnou teplotu jako je zchlazen skořicový olej. Pak si připravte hnětací misku, do které dejte želatinu, skořicový olej a k tomu vyprázdněte dvě kapsle vitamínu E a přidejte lžičku citronové šťávy. Vše pak metličkovým mixérem promixujte na nejvyšší rychlost, až vznikne hladká krémová emulze. Tu pak používejte jako běžný mastný krém na svou pokožku. Zbytek masti uzavřete do vhodné nádoby a nechte v temnu a chladnu nejlépe v lednici. Takto emluze vydrží být stabilní až jeden měsíc.

Pozor! Lidé s nemocnými ledvinami vědí, že se mají skořici vyhýbat, proto tato mast není určena pro takto nemocné lidi.

Zdroj: Skořicová mast - návod na výrobu
Zveřejněno dne: 22.7.2011

BROKOLICOVÁ POLÉVKA

Brokolicová polévka krémová

Ingredience:

  • 500 g brokolice
  • 200 g brambor
  • 30 g másla
  • 1 cibule
  • 1 zeleninový bujon
  • 100 g smetanového taveného sýra
  • sůl
  • pepř
  • zakysaná smetana
  • 4 plátky toustového chleba
  • máslo nebo olej na opečení krutonů

Postup:

Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Do hrnce dejte máslo a pokrájenou cibuli a nechte zesklovatět. Pak přidejte asi 1 litr vody, zeleninový bujon, oloupané, omyté a na kostičky nakrájené brambory a omytou a na růžičky pokrájenou brokolici včetně nakrájeného košťálu. Vařte tak dlouho, dokud nebudou brokolice i brambory úplně měkké. Poté z polévky vyjměte pár kousků brokolice, abyste jimi mohli ozdobit talíře s polévkou. Následně do polévky přidejte tavený sýr. Až se rozpustí, s pomocí ponorného mixéru rozmixujte polévku dohladka. Hladký krém můžete dle potřeby rozředit trochou mléka (ale to pouze v případě, že bude polévka příliš hustá). Dochuťte solí a pepřem. Toustový chléb nakrájejte na pravidelné kostičky a na rozpálené pánvi a troše másla nebo oleje je opečte dozlatova. Polévku nalijte na talíř, přidejte růžičku povařené brokolice (kterou jste si předtím dali stranou), menší lžíci zakysané smetany a pár krutonů a můžete servírovat.

Zdroj: Brokolicová polévka
Zveřejněno dne: 14.6.2016

CORNUS ALBA

Cornus alba

Tento středně velký keř roste do výšky okolo 2 m, jeho šířka je obdobná. Barva listů je zelená a krémová. Jedná se o nekvetoucí druh, který má rád polostín, ale snese i přímé slunce. Je mrazuvzdorný.

Svídy bílé jsou v současnosti takřka nepostradatelnými keři v hromadných výsadbách parků, bývají důležitou složkou ozdobných remízků či veřejných ploch. Jsou totiž naprosto bezúdržbové a spolehlivé, netrpí na škůdce ani choroby a nabízejí barevné listy nebo větvičky.

Cornus alba má panašované listy, které jsou 5 až 7 cm dlouhé, nepravidelně vejčité, v základu středně zelené, s krémově bílými okraji, které brzy na podzim přecházejí do sytě růžové, později celý list zčervená. Zralé větvičky mají sytě vínově červený odstín, který vynikne nejvíce po opadání listů a v zimě, kdy je pod keřem souvislá vrstva sněhu.

Keř je přirozeně hustý a lze jej jakkoli stříhat od konce zimy do poloviny léta. Pro sytě vybarvené větve se někdy doporučuje zpětný řez celého keře na výšku cca 10 až 20 cm nad zemí, ale není to nezbytné. Svída poroste v jakékoli půdě, přednost dává plnému slunci. Zvládne i mírné podmáčení.

Keř je možné zakoupit v některých zahradnictvích nebo na internetu, cena se pohybuje okolo 80 Kč za 1 kus, vždy záleží na výšce – podle ní se mění i cena.

Zdroj: Cornus alba
Zveřejněno dne: 21.11.2015

BROKOLICOVÁ POLÉVKA S BRAMBOREM

Krémová brokolicová polévka s bramborem

Ingredience: 1 brokolice, 350 g brambor, 1 cibule, 1 polévková lžíce másla, 1,5 litru zeleninového vývaru, sůl, pepř, muškátový oříšek, 2 polévkové lžíce ušlehané smetany, 50 g strouhaného sýra, libeček nebo petrželka

Postup: Brokolici rozdělíme na růžičky, které omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Brambory omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Oloupanou cibulku posekáme nadrobno a orestujeme na másle po dobu cca 2 minut. K cibuli pak přidáme růžičky brokolice, brambory a ještě chvíli restujeme. Přidáme vývar a zeleninu dál vaříme pod pokličkou asi 20 minut na mírném plameni. Pak vyjmeme několik růžiček z brokolice a odložíme si je na další použití. Zbylou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a podle chuti osolíme a ochutíme kořením. Odloženou brokolici vrátíme zpět do rozmixované polévky. Polévku nalijeme do předehřátých talířů nebo misek, ozdobíme troškou šlehačky, petrželkou nebo libečkem, strouhaným sýrem a posypeme chilli papričkou (není nutné).

Tip: V polévce může být i současně vařena kapusta, zelí, zkuste po jednom listu. Vše pak už je i na fantazii a chuti každého.

Brokolice je ideální surovinou nejen pro děti, ale i dospělé lidi. Obsahuje velké množství vitamínu C, ve 100 g se nachází téměř 155 % jeho doporučené denní dávky. Je zdrojem vlákniny, vitamínu E a K, betakarotenu a kyseliny listové. Z minerálních látek obsahuje především vápník a draslík, dále pak fosfor, selen, hořčík, železo a síru. Posiluje imunitu, má pozitivní vliv na zažívací ústrojí a působí proti rakovině.

Zdroj: Brokolicová polévka s bramborem
Zveřejněno dne: 29.6.2017

MEDIK8 PRETOX POUT

Recenze na Pretox Pout od firmy Medik8

Pretox Pout od firmy Medik8 je přípravek zvětšující objem rtů a zlepšující jejich hydrataci. Dle zkušeností žen jsou rty správně hydratované, pevnější a viditelně plnější. Ret je sliznice tvořená z glukosaminglykanů a kolagenu a právě na jejich obnově Pretox Pout funguje. Zlepšuje konturu rtů, čímž zvýrazňuje jejich linii. Pretox Pout obsahuje komplex účinných peptidů a kyselinu hyaluronovou. Účinné látky jsou dopravovány dovnitř rtů pomocí liposomů, což je jeden z možných způsobů nanotechnologie.

Účinky: vyvážená hydratace, viditelné zvětšení objemu rtů, redukce povrchových vrásek v okolí rtů.

Výhody: jde o neinvazivní – neinjekční alternativu zvětšení objemu rtů bez vedlejších účinků, bez parfemace, parabenů a petrochemikálií, rychle se vstřebává (speciální krémová struktura), nevysušuje, neirituje, nezanechává lepkavý pocit, má dlouhotrvající liftingový efekt (po dobu 24 hodin), využívá nanotechnologie (účinné látky jsou dopraveny pomocí liposomů), vhodná jako ideální báze pod rtěnku.

Složení: palmitoyl – GHK (14%) – speciální peptid, který stimuluje zvětšení vláken syntézou kolagenu a glukosaminglykanů, čímž zvětšuje objem rtů; kyselina hyaluronová (8%) – hydratuje rty a vyhlazuje jemné vrásky okolo úst; matrixyl (5%) – speciální peptid, který podporuje tvorbu kolagenu; lipomoist 2036 (5%) – podporuje tvorbu kolagenu typu IV.

Obsah balení: 15 ml – vydrží cca 100 aplikací. Po otevření je nutné spotřebovat do 36 měsíců.

Návod k použití: Pretox Pout se nanáší jen na oblast rtů a do okolí rtů, doporučuje se používat 2x denně na čistou odlíčenou oblast. Po vstřebání je možné nanést rtěnku. Maximálně je možné jej aplikovat 6x v rozmezí 24 hodin. Denní aplikace vede k dlouhodobému účinku. Je vhodné použít i po zvětšení rtů injekčním způsobem – po injekčních výplních založených na obsahu kolagenu, kyseliny hyaluronové, botulinu a syntetických materiálů. Působí jako prodlužovač efektu a podporuje regeneraci. Zkušenosti žen, které použily tento produkt, jsou mimořádně kladné.

Zdroj: Medik8 Pretox Pout
Zveřejněno dne: 1.2.2016

DERMACOL

Výrobky Dermacol

Dermacol Caviar Long Stay

Kosmetika Dermacol Caviar Long Stay Make-Up & Corrector představuje dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru a korektor. Spojuje tak zdokonalující korektor a dlouhotrvající make-up ve vysoce účinný přípravek na profesionální úrovni. Zdokonalující korektor projasní partie kolem očí a zároveň zakryje barevné nedostatky pleti. Zpevňující make-up s kaviárem, který povzbuzuje a vyhlazuje pleť, má lehkou, sametovou konzistenci a dlouhodobou krycí schopnost. Hloubkově hydratuje pleť, vyživuje ji a chrání po celý den. Korektor společně s make-upem dodá pleti energii, barevně ji sjednotí, rozjasní a zanechá sametový vzhled bez vrásek. Jak se používá? Na menší plochy, jako jsou například kruhy pod očima, skvrnky a jiné nerovnosti pleti, naneste korektor poklepáním prstu, potom aplikujte make-up. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Je hypoalergenní.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Caviar Long Stay.

Dermacol Acnecover

Matující pudr na problematickou pleť (Acnecover) 11 g Sand je kompaktní matující pudr vyvinutý speciálně pro potřeby problematické pleti a podporující hojení akné. Obsahuje Tea Tree olej s antiseptickým účinkem. Zmatňuje pleť a zjemňuje její strukturu. Můžete si vybrat ze čtyř přirozených odstínů. Snadno se nanáší pomocí houbičkového aplikátoru.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Acnecover.

Dermacol Cover

Kosmetika Dermacol Make-Up Cover je již legendární, extrémně krycí make-up. Tento klinicky testovaný make-up vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté byla prodána do Hollywoodu. Jedinečná krémová konzistence s 50% obsahem pigmentů zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up – focení, modeling, slavnostní příležitosti a podobně. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad – kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn a tak dále. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol. Dermacol Cover je voděodolný a bez konzervantů, je určen pro všechny typy pleti.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Cover.

Dermacol Pure Gold

Rozjasňující make-up s aktivním zlatem (Pure Gold Radiance Make-up) 30 ml dokonale přilne k pleti a vydrží na ní dlouhé hodiny. Dejte své pleti najevo, jak si jí vážíte, a dopřejte jí rozzáření a jedinečnou zlatou péči, která se ukrývá v tomto make-upu! Mějte rozjasněnou a hladkou pokožku po celý den! Make-up Pure Gold doporučuje díky vynikajícím vlastnostem i Asociace vizážistů. Nejžádanější odstín je č. 3.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Pure Gold.

Dermacol Make-up Cover

Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť (30 g, odstín č. 213) zakryje vše, na co jen pomyslíte. Jakékoli barevné nedostatky na pleti už nemusí být vaší noční můrou! Navíc ještě vyrovnává menší nerovnosti. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jiným make-upem řady Dermacol.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Make-up Cover.

Dermacol Make-up Cover odstíny

Klinicky testovaný, extrémně krycí Make-up Cover vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu. Jedinečná krémová konzistence s velmi vysokým obsahem pigmentů (50 %) zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up – focení, modeling, slavnostní příležitosti a podobně. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad – kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn a další. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol.

Zde můžete vidět odstíny produktu Dermacol Make-up Cover.

Dermacol Make-up Cover 208

Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť (30 g, odstín č. 208) zakryje vše, na co jen pomyslíte. Jakékoli barevné nedostatky na pleti už nemusí být vaší noční můrou! Navíc ještě vyrovnává menší nerovnosti. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jiným make-upem řady Dermacol.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Make-up Cover 208.

Zdroj: Dermacol
Zveřejněno dne: 14.3.2015