Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  
Téma

TEST

OBSAH

Co je to cupcake

Cupcake je v Americe velmi populární sladkost, která se obvykle skládá z těsta upečeného v malém papírovém košíčku a z krému. Cupcakes skýtají nepřeberné množství variací a kombinací chutí a barev. Mezi ty klasické patří vanilkové, čokoládové, red velvet nebo třeba banánové. Ale druhů těst, náplní, krémů a zdobení existuje daleko víc.

Zdroj: Cupcake

Poradna

V naší poradně s názvem KATALPA NANA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana.

Dobrý den, na podzim jsme zasadili katalpu a letos na jaře ještě neobrazila. Mám o ni strach. Je to v pořádku, teprve koření a obrazí příštím rokem ? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Asi jste o katalpu přišla. Letošní zima zahubila mnoho stromů. Zkuste provést test vitality tak, že na kmínku obnažíte kousek kůry až na dřevo, čímž vizuálně můžete zjistit jestli je kmínek živý či nikoliv.

Zdroj: diskuze Pestovani katalpy

Diagnóza

Ve většině případů může váš lékař diagnostikovat dyshidrózu na základě fyzického vyšetření. Žádný laboratorní test nemůže specificky potvrdit diagnózu dyshidrózy, ale váš lékař může navrhnout testy k vyloučení jiných kožních problémů, které mají podobné příznaky.

Například šupinky kůže můžou být testovány na typ plísně, která způsobuje atletickou nohu. Kožní alergie a citlivost lze odhalit vystavením skvrn na kůži různým látkám.

Zdroj: Vodnaté puchýřky na nohou


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Michal Vinš


ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP