Téma: 

brokolicový krém bez smetany


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

BROKOLICOVÝ KRÉM

Brokolicový krém se sýrem

Ingredience: 1 brokolice, 1 lžíce žitné mouky, 2 lžičky drceného kmínu, 2 stroužky česneku, 2 brambory, 15 g másla, 100 g sýru eidam (30%), 200 ml smetany (12%), sůl, mletý pepř, voda

Technologický postup: Na másle připravíme světlou jíšku ze žitné mouky, přidáme na kostičky nakrájené brambory, brokolici na růžičky (bez košťálu), drcený kmín, sůl, mletý pepř. Zalijeme 1,5 l horké vody. Základ na brokolicový krém vaříme do poloměkka a pak za přilévání smetany rozmixujeme ponorným mixérem. Brokolicový krém podáváme s nastrouhaným eidamem, pak se nemusí polévka moc solit, sýr je slaný dost. Do brokolicového krému nakonec přidáme prolisovaný česnek, necháme přejít varem a podáváme.

Detail odstavce: Brokolicový krém se sýrem
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

BROKOLICOVÝ KRÉM

Brokolicový krém s bramborem

Ingredience: 2 brambory, 30 g parmazánu, 250 ml smetany ke šlehání, sůl, mletý pepř, 300 g brokolice, 1 l vody, olivový olej

Technologický postup: Brambory a brokolici očistíme. Brambory nakrájíme na kostky, brokolici rozebereme na růžičky. Obojí propláchneme a dáme spolu s litrem vody a lžičkou soli do hrnce. Základ polévky přivedeme k varu a vaříme, dokud vše nezměkne. Pak do polévky nastrouháme parmazán, necháme cca minutu prohřát a vlijeme smetanu. Vše rozmixujeme do hladkého krému a podle chuti ještě osolíme, opepříme. Brokolicový krém s parmazánem rozdělíme na talíře, ozdobíme trochou parmazánu, případně zakápneme olivovým olejem, a servírujeme s čerstvým nebo opečeným pečivem. Brokolicový krém podáváme teplý.

Detail odstavce: Brokolicový krém s bramborem
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Žloutnutí listů u ostružiny.

Mám zahradní ostružinu bez trnů a letos začaly žloutnout listy.Nevím proč,prosím
poraďte.

Zdroj: diskuze Nemoc ostružin
Odesláno: 19.5.2018 uživatelem Jan
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

BROKOLICOVÝ KRÉM

Brokolicový krém se zakysanou smetanou

Ingredience: 1 brokolice, 2 mrkve, 1 kostka kuřecího bujónu, sůl, mletý pepř, 4 kuličky nového koření, muškátový oříšek, 200 ml zakysané smetany, voda

Technologický postup: Brokolici rozebereme na růžičky, košťál oloupeme a nakrájíme na kostky. Zalijeme přibližně jedním litrem vody, přidáme mrkev, nové koření, bujón, pepř a vaříme do změknutí. Až je zelenina měkká, rozmixujeme ji, vmícháme smetanu a nastrouhaný kousek muškátového oříšku a krátce povaříme. Podle chuti dosolíme.

Detail odstavce: Brokolicový krém se zakysanou smetanou
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: avicularia versicolor kokon

Dobrý den. Mám dotaz. Samička si vytvoří kokon i bez paření?děkuji za odpověď

Zdroj: diskuze Avicularia versicolor kokon
Odesláno: 3.2.2015 uživatelem Jiří
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

BROKOLICOVÝ KRÉM

Brokolicový krém bez smetany

Ingredience: 1 brokolice, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 mrkev, 1 petržel, 1 vejce, 2 brambory, kari, sůl, mletý pepř, 1 lžička polévkového koření, 2 ks bobkového listu, 4 kuličky nového koření, hrst celerové nati, 1 ks muškátového oříšku, hrst nasekané petrželové nati, olej, voda

Technologický postup: Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na oleji dozlatova, poté přidáme nakrájenou brokolici i s očištěným košťálem. Zalijeme vodou, přidáme koření (kari, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, nové koření, bobkový list, polévkové koření) a česnek nakrájený na plátky. Vsypeme na menší kousky pokrájené brambory, petržel a mrkev. Vše vaříme téměř doměkka. Nakonec, těsně předtím, než je zelenina úplně měkká, přidáme nadrobno nakrájenou nať celeru, petržele a vejce. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem, můžeme podle potřeby dochutit a podáváme.

Detail odstavce: Brokolicový krém bez smetany
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: jak a kdy stříhat ostružiny

ostruziny-vyborny clanek..Zverejnujte další..MOHU HNOJIT ROZDRCENOU TRAVOU V PRUBEHU ROKU PO NASEKANI?NENALEZOU MI NA OSTRUZ.KERE KLISTATA Z NASEKANE TRAVY,NEBO SLIMACI?DEKUJI ZA ODPOVED NA MUJ MEIL.Mam ostruz.jiz 5-6let bez prihnojovani a BEZ KLISTAT,ALE V TRAVE KLISTATA JSOU-nIzky JESENIK-JAKARTOVICE

Zdroj: diskuze Jak a kdy stříhat ostružiny
Odesláno: 20.4.2015 uživatelem kvetoslav
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

BROKOLICOVÝ KRÉM

Dietní brokolicový krém

Ingredience: 1 brokolice, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 2 zeleninové bujóny Alnatura, jemná rýžová krupice, 1 lžíce slunečnicového oleje, voda

Technologický postup: Cibuli nakrájíme najemno, česnek na větší kousky a společně osmažíme v hrnci na oleji. Brokolici rozebereme na růžičky a opláchneme, vložíme do hrnce a zalijeme vodou, asi 1 cm nad brokolici. Uvaříme doměkka. Poté sejmeme z plotýnky a tyčovým mixérem vše rozmícháme na hladký krém. Vrátíme zpět na plotýnku, přidáme zeleninové bujóny a dolijeme vodou dle počtu strávníků. V hrníčku si rozmícháme na zahuštění asi 1 až 2 lžíce rýžové krupice a vmícháme do polévky. Vaříme ještě 5 minut a můžeme podávat. Polévku můžeme ozdobit a zjemnit smetanou.

Detail odstavce: Dietní brokolicový krém
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Rekolaudace

Chci kolaudaci být v nebytových prostorách bez stavebních úprav. Nebytový prostor byl obchod se sociálním zařízením. A de. Děkuji

Zdroj: diskuze Kolaudace
Odesláno: 19.11.2016 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

TVAROHOVÝ KRÉM

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g zakysané smetany
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, kysanou smetanu, vanilkový cukr a moučkový cukr, vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto máme krém hotov.

Detail odstavce: Tvarohový krém se zakysanou smetanou
Zdroj: Tvarohový krém
Zveřejněno: 8.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: prezimovani previslych jahod

Mam jahody na zimu zapustit do zahonu i s nadobou nebo bez? Muzu je umistit do sklepa? Dekuji

Zdroj: diskuze Prezimovani previslych jahod
Odesláno: 17.10.2015 uživatelem Vladka
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Ingredience: 1 kysaná smetana 200 g, 1 smetana ke šlehání (31%, 33% nebo 40%), 1 ztužovač smetany Smeta-fix (můžete nahradit 1/2 sáčku Olé pudinku bez vaření), 3 vanilkové cukry (pokud se vám to bude zdát málo sladké, tak můžete přidat trošku cukr krupice nebo krystalu), 1 malé mandarinky v plechovce nebo můžete použít jakékoliv ovoce, 1 tvaroh

Postup: Krém lze šlehat ručním šlehačem nebo v robotu. Nejlepší je použít vyšší mísu, aby smetany nestříkaly mimo mísu. Do mísy dáme kysanou smetanu, vanilkový cukr, smetanu ke šlehání a pořádně ručně rozmícháme ztužovač smetany. Ztužovač smetany můžeme nahradit tak, že místo něj dáme přibližně půl balíčku Olé pudinku bez vaření. Zapneme šlehač nebo robot a smetany prošleháme do zhoustnutí. Do krému zamícháme postupně 1 tvaroh a na kousky nakrájené mandarinky. Krém se kysanou smetanou a šlehačkou se hodí k jakémukoliv nadýchanému dortovému korpusu. Toto množství je jen pro promazání dortu o velikosti formy 23 cm; dvakrát prokrojeno.

Detail odstavce: Tvarohový krém se zakysanou smetanou
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: ryngle renklóda pěstování

Nechte růst bez střihu. Pokud se vyvíjí symetricky do šířky i výšky, tak nemusíte stříhat. Jinak jen tvarujte podle svých představ a prostorových možností.

Zdroj: diskuze Ryngle renklóda pěstování
Odesláno: 11.6.2016 uživatelem Zahradník
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém s pudinkem

Ingredience: 1 balíček vanilkového pudinkového prášku, 2 lžičky smetany Fix, 40 g cukru krupice, 250 g plnotučného tvarohu, rumová tresť, 500 ml mléka

Postup: Z půllitru mléka, několika lžic cukru a vanilkového pudingového prášku uvaříme hustý pudink, který necháme zcela vychladnout. Do mísy dáme cukr, tvaroh, přidáme již chladný pudink, 2 lžičky smetany Fix a ručním šlehačem chvíli šleháme. Dle chuti můžeme přidat trochu rumové tresti. Tvarohový dortový krém rozetřeme na vychladlý piškot.

Detail odstavce: Tvarohový krém s pudinkem
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: www.hovězí polevka-čistit

Hovězí vývar vyčistíte tak, že do horkého vývaru rozmícháte vaječný bílek bez žloutku. Bílek na sebe naváže všechny drobné nečistoty a jde pak dobře vychytat přes cedník. Výsledkem je průzračný vývar.

Zdroj: diskuze Www.hovězí polevka-čistit
Odesláno: 27.8.2017 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

TVAROHOVÝ KRÉM

Tvarohový krém na cupcakes

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 4 lžíce cukru
  • 120 ml smetany na šlehání
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Tvaroh dáme do mísy a vyšleháme ho společně s cukrem a vanilkovým cukrem dohladka. Potom začneme postupně přidávat smetanu ke šlehání. Začínejte šlehat na nižších otáčkách a postupně přidávejte. Šlehejte do požadované hustoty. Poté nechte odpočinout v lednici.

Detail odstavce: Tvarohový krém na cupcakes
Zdroj: Tvarohový krém
Zveřejněno: 8.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: plněné papriky bez masa

Líbí se mi tento recepis, myslím, že takto plněné papriky musí být velmi dobré a chutné. G.

Zdroj: diskuze Plněné papriky bez masa
Odesláno: 26.8.2016 uživatelem Gabriela
Počet odpovědí: 0

BROKOLICOVÝ KRÉM

Pravá brokolicová polévka

Ingredience: 1 brokolice, 1 kelímek smetany ke šlehání, sůl, vegeta, mléko, polohrubá mouka, voda

Technologický postup: Omyjeme brokolici a nalámeme ji na kousky. Ty dáme do velkého hrnce, do kterého nalijeme vodu asi do 3/4. Jakmile začne voda vřít, ztlumíme a necháme brokolici přibližně 12 minut vařit, aby změkla. Když je brokolice dostatečně měkká, vezmeme si ponorný mixér a brokolici v hrnci s vodou pořádně rozmixujeme. Oheň si můžeme na tu dobu vypnout, zapneme jej při přidávání dalších ingrediencí. Po důkladném rozmixování připravíme záklechtku, cca do 1/2 hrníčku nalijeme mléko, cca do 1/4 nasypeme mouku a společně kvedlačkou rozmícháme tak, aby nezůstaly žádné hrudky. Záklechtku za stálého míchání nalijeme do polévky. Když se polévka bude zdát pořád řídká, můžeme v hrníčku připravit ještě trochu záklechtky. Do brokolicové polévky můžeme přidat i smetanu ke šlehání (z kelímku) pro lepší chuť. Teď už jenom dochutíme – řádně polévku osolíme (dle chuti) a přidáme vegetu. Polévku můžeme podávat s opečenými tousty.

Detail odstavce: Pravá brokolicová polévka
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: požadavky pro kolaudaci

Dobrý den!

Jsem vlastníkem stavby bez čísla popisného či evidenčního( jiná stavba). Lze tuto stavbu a za jakých podminek, kolaudovat za účelem bydlení?
Děkuji,Plaček.

Zdroj: diskuze Požadavky pro kolaudaci
Odesláno: 30.11.2017 uživatelem Martin Plaček
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém bez másla

Ingredience na krém: 100 g oranžového melounu, 20 g mandlových lupínků, 300 g měkkého tvarohu, 200 g zakysané smetany, 80 g cukru moučka

Ingredience na ozdobu: 100 g oranžového melounu, 100 g vodního červeného melounu, 100 g žlutého melounu

Postup: Tvaroh utřeme s cukrem moučka a zakysanou smetanou dohladka. Oranžový meloun oloupeme, pečlivě zbavíme semínek a dužninu nakrájíme na malé kostičky, které přidáme do tvarohového krému, a vše zlehka promícháme. Formičky (malé misky s kulatým dnem) vypláchneme studenou vodou a naplníme tvarohovou hmotou. Povrch posypeme mandlovými lupínky a do středu zapíchneme plastové lžičky. Uložíme do mrazáku a necháme zamrazit. Z červeného, oranžového i žlutého melounu vykrájíme kuličky. Zmrzlinu vyklopíme na talířky a ozdobíme barevnými melounovými kuličkami. Tvarohový krém s melounem podáváme jako osvěžující dezert.

Detail odstavce: Tvarohový krém bez másla
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017

PUDINKOVÝ KRÉM

Pudinkový krém se zakysanou smetanou

Ingredience: 400 ml mléka, 1 pudinkový prášek (libovolné chuti), 3 lžíce cukru, 50 g másla, 200 g zakysané smetany

Technologický postup: Do hrnce nalijeme 350 ml mléka a přivedeme k varu. Do vroucího mléka přilijeme zbylé mléko, ve kterém jsme rozšlehali cukr a pudinkový prášek. Uvaříme hustý pudink, který odstavíme z plotny a vmícháme do něj máslo. Jakmile je máslo rozpuštěné, vmícháme zakysanou smetanu. Tento krém ztuhne, ale ne jako máslový.

Detail odstavce: Pudinkový krém se zakysanou smetanou
Zdroj: Pudinkový krém
Zveřejněno: 21.3.2016

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém se šlehačkou

Ingredience: 250 g tvarohu, 200 ml smetany na šlehání (nebo Rama Cremefine na šlehání), zhruba 1/2 sáčku ovocného nápoje Dia v prášku

Postup: Tvaroh dáme do mísy, přisypeme trochu nápojového prášku a rozšleháme. Zvlášť si ušleháme šlehačku a poté ji smícháme s tvarohem. Použijeme na dia moučníky, necháme vychladit. Ovocné nápoje v prášku se dělají v různých ovocných příchutích. Prášku je možné použít méně a dosladit krém sladidlem.

Tip: Dia tvarohový dortový krém použijte na upečené listové těsto. Povrch poprašte troškou sušeného mléka se sladidlem. V sezóně jde kombinovat s čerstvým ovocem.

Detail odstavce: Tvarohový krém se šlehačkou
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017

BROKOLICOVÝ KRÉM

Brokolicový krém podle Pohlreicha

Ingredience: 2 brokolice, 4 stroužky česneku, petrželová nať, máslo, olivový olej, kuřecí vývar, 130 ml krémového sýra (Gervais), sůl, mletý pepř

Technologický postup: Stroužky česneku vyloupeme (na jeden hrnec brokolicové polévky, tedy na 6 porcí, stačí 4 větší stroužky), zabalíme je do alobalu a pečeme je v předem předehřáté troubě na 200 °C asi 20 minut. Po rozbalení budou krásně vonět. Brokolici očistíme a opláchneme pod vodou. Ořežeme růžičky, a abychom uchovali hodnotné látky, barvu a chuť brokolice, růžičky spaříme a rychle zchladíme. Je to nejšetrnější způsob. Než začneme blanšírovat, vždy si nachystáme hrnec s vroucí vodou a hned vedle v míse led s vodou. Voda v hrnci by měla být dostatečně slaná. Když se zelenina rychle spaří a zaleduje, zpomalí se její typické šedivění. Zblanšírujeme i petrželovou nať. Nožem okrájíme lesklý povrch z košťálu a vnitřek nakrájíme na kolečka. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme i trochu olivového oleje a vhodíme do něj nakrájená kolečka a z alobalu vytažený opečený česnek. Krátce orestujeme a zalijeme kuřecím vývarem. Přidá se čerstvý krémový sýr (asi 130 ml) pro zahuštění polévky a růžičky brokolice. Osolíme a opepříme podle chuti. Krátce vše povaříme, asi jen 2 minuty, a rozmixujeme tyčovým mixérem, popřípadě dochutíme solí. Podáváme s opečenými kousky pečiva, můžeme ozdobit růžičkou brokolice nebo lístky petržele.

Detail odstavce: Brokolicový krém podle Pohlreicha
Zdroj: Brokolicový krém
Zveřejněno: 16.2.2016

RYCHLÝ MOUČNÍK

Rychlý moučník se zakysanou smetanou

Ingredience na těsto: 1 balíček prášku do pečiva, 100 g cukru krupice, 100 ml vody, 200 ml oleje, 2 lžíce kakaa, 3 vejce, 150 g hladké mouky

Ingredience na krém: cukr, rum, 2 kelímky zakysané smetany, 2 kelímky pomazánkového másla, 1–2 kelímky smetany ke šlehání

Ingredience na ozdobu: 2 balíčky hořké čokolády

Postup: Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Cukr, mouku, kakao, prášek do pečiva, olej, vodu a žloutky důkladně zamícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který lehce zapracujeme do základu těsta. Těsto nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Upečený korpus necháme vychladit. Zakysanou smetanu s pomazánkovým máslem lehce zašleháme. Podle chuti přidáme cukr a rum. Jednu až dvě smetany ušleháme s vanilkovým cukrem a opatrně vmícháme do krému. Krém natřeme na vychladlý korpus a posypeme hustě strouhanou hořkou čokoládou. Letní moučník ze zakysané smetany dáme vychladit do ledničky.

Detail odstavce: Rychlý moučník se zakysanou smetanou
Zdroj: Rychlý moučník
Zveřejněno: 31.8.2016

TVAROHOVÝ KRÉM

Tvarohový krém bez másla

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 1/2 másla
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 lžíce cukru
  • troška rumu

Postup přípravy:

Změklé máslo dáme do mísy a vyšleháme ho společně s cukrem a vanilkovým cukrem, poté přidáme tvaroh a rum. Vše společně vyšleháme na hladký krém. Ten pak můžeme třeba namazat na připravený korpus, ozdobit ovocem a přelít želatinou. Je to jednoduchý a rychlý zákusek k nedělní kávě.

Detail odstavce: Tvarohový krém bez másla
Zdroj: Tvarohový krém
Zveřejněno: 8.2.2016

NEPEČENÝ JAHODOVÝ DORT

Dort ze zakysané smetany a šlehačky

Ingredience: 2 kelímky dobré zakysané smetany, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1–2 lžíce cukru moučka (případně víc podle chuti jahod), 1 velký balíček kulatých dětských piškotů (240 g), 800–1 000 g čerstvých, měkkých a plně vyzrálých jahod

Postup: Formu vyložíme potravinovou fólií. Jahody očistíme a nakrájíme na plátky nebo na čtvrtky. Šlehačku vyšleháme do polotuha a osladíme cukrem. Potom ji metličkou smícháme se zakysanou smetanou. Do připravené formy naskládáme vrstvu dětských piškotů, spodní stranou směrem k míse. Překryjeme trochou smetanového krému a kousky čerstvých jahod. Takto pokračujeme dál, vrstvíme piškoty, krém a jahody, až spotřebujeme všechny suroviny. Skončíme piškoty nebo krémem, ale ne jahodami. Uhladíme povrch a necháme důkladně zatuhnout v lednici do druhého dne.

Detail odstavce: Dort ze zakysané smetany a šlehačky
Zdroj: Nepečený jahodový dort
Zveřejněno: 2.7.2017

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém s máslem

Ingredience: 1 máslo, 1 tvaroh a cukr podle chuti

Postup: Máslo ušleháme do pěny a postupně přidáváme moučkový cukr a tvaroh. Krém je lehký a zdobit s ním jde také.

Detail odstavce: Tvarohový krém s máslem
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017

RYCHLÝ MOUČNÍK

Moučník z BeBe sušenek

Ingredience: 1 l mléka, 1 kelímek smetany ke šlehání, 1 kelímek bílého jogurtu, 2 balíčky světlých BeBe sušenek, 4 lžíce cukru, 1 kelímek zakysané smetany, 2 balíčky tmavých BeBe sušenek, 2 balíčky vanilkového pudinkového prášku, 1 balíček ztužovače šlehačky, čokoláda na ozdobu

Postup: Velký plech na pečení vyložíme potravinářskou fólií. Na fólii poskládáme vedle sebe tmavé BeBe sušenky a na ně nalijeme pudink připravený z 1 litru mléka, 4 lžic cukru a 2 pudinkových prášků.

Na pudink poskládáme světlé BeBe sušenky a na ně rozetřeme krém připravený ze šlehačky, kterou ušleháme se ztužovačem. Do ušlehané smetany zamícháme kysanou smetanu a bílý jogurt. Povrch BeBe řezů posypeme čokoládovými hoblinkami nebo Grankem. Necháme vychladit do druhého dne. Když si řezy připravíme dopoledne, můžeme je klidně podávat již odpoledne ke kávě nebo čaji.

Detail odstavce: Moučník z BeBe sušenek
Zdroj: Rychlý moučník
Zveřejněno: 31.8.2016

INFECTOSCAB BEZ RECEPTU

Je Infectoscab volně prodejný

Produkt Infectoscab 5% krém není volně prodejný, a proto jej nelze zakoupit na českém trhu online. Infectoscab bez receptu v lékárně nekoupíte.

Detail odstavce: Je Infectoscab volně prodejný
Zdroj: Infectoscab bez receptu
Zveřejněno: 17.8.2017

PUDINKOVÝ KRÉM

Pudinkový krém bez másla

Ingredience: 50 ml moučkového cukru, 150 g čokolády na vaření, 1,5 balení čokoládového pudinku, 500 ml mléka, 2 žloutky

Technologický postup: Do hrnce nalijeme 350 ml mléka a přivedeme k varu. Do vroucího mléka přilijeme zbylé mléko, ve kterém jsme rozšlehali cukr, pudinkový prášek a žloutky. Uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku přidáme nalámanou čokoládu a mícháme, dokud se nerozpustí. Vlažným čokoládovým krémem plníme korpusy, rolády.

Detail odstavce: Pudinkový krém bez másla
Zdroj: Pudinkový krém
Zveřejněno: 21.3.2016