Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  
Téma

KDE KOUPIT DESTILOVANOU VODU

OBSAH

Kde se dá arašídové máslo koupit

Dnes se dá arašídové máslo koupit v kterémkoli větším obchodě s potravinami nebo supermarketu. Hledejte ho tam, kde chodíte například pro Nutelu, případně v exotickém koutku potravin.

Zdroj: Arašídové máslo

Poradna

V naší poradně s názvem DRACÉNA KROUCENÍ LISTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eliška.

Dracéně se začínají kroutit listy a jsou jako gumové.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Vaše dracena nejspíše umírá. Pokuste se ji zachránit ukončením dosavadní zálivky. Až substrát proschne, tak začnete zalévat dešťovou vodou a nebo vodou destilovanou. Dracena nemá ráda některé soli, které jsou přítomné v naší vodě z kohoutku.

Zdroj: diskuze Dracéna kroucení listů

Kde se dá koupit

Bílý ocet se dá koupit v různých kamenných nebo internetových obchodech. Prodej je například možný v obchodním řetězci Tesco či Kaufland, kdy se jeho cena pohybuje od 16 do 50 korun v závislosti na objemu a výrobci.

Zdroj: Destilovaný bílý ocet

Diskuze

V diskuzi FILTR NA VODU DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aleš.

Já pořídil minulý rok filtr na vodu Berkey. A můžu říct, že je to fakt kvalitní filtr a aspoň vím, že teď piju vodu bez sajrajtů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milan8.

Máme doma nějaký ten čas filtr vody Berkey a spokojenost.

Zdroj: diskuze Filtr na vodu diskuze

Kde ji koupit

Rychlosůl je dostupná na internetu i v kamenných obchodech a občas i v řetězcích, jako je Kaufland, Tesco, Albert či Billa. Na internetu naleznete zde.

Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Kde se dá koupit rychlosůl Praganda

Poradna

V naší poradně s názvem USCHLÁ RŮŽE Z JERICHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Roth.

Dobrý večer.
Když dědeček byl asi měsíc před smrtí dal krabičku a v ní bylo něco co vypadalo
jako koudel.Na otázku co to je odpověděl to je růže z Jericha.Bohužel víc už mi
nestačil říct.70roků neměla vodu.Když jí dám do vody,za jak dlouho se zazelená.
Moc děkuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Pokud ji umístíte do vlažné vody, měla by se vaše růže z Jericha otevřít asi za 4 hodiny, přičemž na plnou velikost se může otevřít až za několik dní. Chcete-li ji „zasadit“, tak naplňte misku oblázky nebo štěrkem a přidávejte vodu, dokud nebudou oblázky ponořené. Umístěte svou Růži z Jericha navrch tak, aby se její kořeny dotýkaly vody. Můžete také vynechat oblázky a dát rostlinu přímo do mělké misky s vodou, ale je známo, že oblázky jí pomáhají vyvážit a také vypadají hezky. Umístěte ji na nepřímé, ale vydatné světlo a čekejte! Použijte destilovanou vodu nebo nechte vodu z kohoutku přes noc odstát, aby se chlór a další chemikálie odpařily, než ji použijete na rostlinu.

Zalévání

Vyměňujte vodu pro svou růži z Jericha každý den, aby byla čistá. (Pokud tu a tam vynecháte den, bude to stále v pořádku.) Vše, co musíte udělat, je natočit si každý večer trochu čerstvé vody. Ráno misku s oblázky sceďte a přidejte odstátou čerstvou vodu.
Největším trikem u zalévání růže z Jericha je nepřehnaně ji zalévat. To je snadné, protože rostlinu stačí vyjmout z vody každý týden, aby si odpočinula. Žádné dohady o tom, kolik vody jí dát nebo jak často. Stačí jí dát každotýdenní krátkou pauzu od vodní misky a je spokojená.
Každý měsíc dejte své růži z Jericha týden bez vody, aby trochu vyschla. Vyberte si každý měsíc stejný týden (první, druhý, třetí, apod.), aby to bylo snadné. Misku s kamínky jednoduše sceďte a rostlinu ponechte na oblázcích, nebo rostlinu úplně vyjměte a dejte na tmavší místo.

Teplota

Růže z Jericha nejlépe prospívá při pokojové teplotě, takže pozor na průduchy, průvan a extrémní výkyvy teplot. Je to sice pouštní rostlina, ale extrémní horko nebo chlad ji mohou stále poškodit.

Zdroj: diskuze Uschlá růže z Jericha

Kde se dá Praganda koupit

Rychlosůl Praganda se dá koupit v některých drogeriích, prodejnách Albert, Tesco, Kaufland a v internetových obchodech. Cena za malé balení (250 g) se pohybuje kolem 12 korun. Na trhu jsou k dostání i větší balení, a to o váze 1 kg, 5 kg, 10 kg a 50 kg.

Zdroj: Rychlosůl Praganda

Diskuze

V diskuzi FILTR NA VODU DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aleš.

Já pořídil minulý rok filtr na vodu Berkey. A můžu říct, že je to fakt kvalitní filtr a aspoň vím, že teď piju vodu bez sajrajtů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bisule.

Máme doma filtr berkey a jsme moc spokojeni. Výměna filtrové vložky je jednoduchá a velice rychlá. Také je šikovné to, že ho převážíme i na chalupu, kde nemáme pitnou vodu.

Zdroj: diskuze Filtr na vodu diskuze

Hypermangan na mykózu

Hypermangan je žíravina, kterou je potřeba před použitím velmi dobře rozpustit a hodně naředit. 1–2 zrníčka rozpusťte ve sklenici vody tak, aby skutečně byla dokonale rozpuštěná. Tento roztok pak nalijte do umyvadla nebo vany a připusťte další vodu. Výsledná barva správné koupele je lehce růžová. Výsledným roztokem můžete postižená místa potírat nebo provést koupel ponořením do 5 minut. Rány potírejte maximálně 3x denně po dobu 1 týdne. Určitě ale dávejte pozor, aby se roztok nedostal do úst a očí.

Hypermangan je vlastně taková dezinfekce, používá se pár dní a pak je nutné udělat přestávku. Doporučuje se žehlit si oblečení, které přijde do kontaktu s mykózou, a používat pouze bavlnu.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Poradna

V naší poradně s názvem KDE KOUPIT HYPERMANGAN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stanislava.

v lékárnách ho neznají kde můžu koupit malé množství

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Manganistan draselný neboli hypermangán se dá sehnat v prodejnách s výrobky na úpravu pitné vody, jako jsou vodní filtry a podobně. Hypermangan se zde prodává k desinfekci vody. Jeho cena není vysoká, kilogram se pohybuje okolo 400 Kč. Některé obchody, i ty internetové, akceptují minimální objednané množství v objemu 300 gramů, kde by cena měla být pod 100 Kč. Nabídku internetových obchodů na prodej hypermanganu najdete zde: www.zbozi.cz/hledani…

Zdroj: diskuze Kde koupit hypermangan

Kde se dá koupit

Růchlosůl je možné zakoupit v řetězcích Albert, Tesco, Kaufland, na internetových portálech, ale i v prodejnách určených pro řeznické potřeby.

Zdroj: Rychlosůl

Diskuze

V diskuzi PEČENÍ V PEKÁRNĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Najka.

Nezapomněla jste kvasnice?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Ke smesi mám přidat jen vodu.Myslíte,že mám přidat i kvasnice(sušené)?

Zdroj: diskuze Pečení v pekárně

Prodej přes internet

Nákup manganistanu draselného je možný na například přes web heureka.cz nebo také na zboží.cz.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Poradna

V naší poradně s názvem KDE KOUPIT HYPERMANGAN ASI TAK 1KG se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radek Zapletal.

Kde koupit hypermangan asi tak 1 Kg? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Hypermangan koupíte běžně na internetu. Nabídky můžete vidět zde: www.zbozi.cz/dum-byt…
Hypermangan se prodává pod svým správným jménem manganistan draselný.

Zdroj: diskuze Kde koupit hypermangan

Účinky

Hypermangan působí proti plísním a bakteriím a je preventivním prostředkem, který vysušuje. Používá se jen na krátkodobé koupele nebo obklady.

Zdroj: Kde koupit hypermangan

Diskuze

V diskuzi KDE KOUPIT RÝMOVNÍK? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslava2525.

Dobrý den,dočetla jsem se o rýmovníku?Ale,kde ho koupit?
31.10.2017 budu v Praze,pak se přesouvám směr Morava - Opava.
Pomůžete?
Děkuji Mirka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ladislav Vaněk.

Ja jsem koupil rymovnik v zahradnictvi u STARKLA v Caslavi meli ho tam hodne.

Zdroj: diskuze Rýmovník pěstování

Kde se dá Kolchicin koupit a jeho cena

COLCHICUM-DISPERT 200X500RG obalené tablety nelze zakoupit online na českém trhu.

Cena je cca 231,20 Kč.

Zdroj: Léky na dnu na předpis

Diskuze

V diskuzi ALKALICKÉ MINERÁLKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hans.

Mnoho let jsem věřil v alkalickou ionozovanou vodu a pil jí.Nakonec jsem zjistil,že nefuguje a nealkalizuje a že její molekuly kationtů a aniontů lidské tělo neakceptuje vůbec.Pokud mne nevěříte tak si to zkuste,je to jednoduché.Před tímto zjištěním jsem půl roku pil denně jen vodu 12pH a stále mne pálila žáha dál..To mne šokovalo a denně jsem musel brát lék Omeprazol na šilenou kyselost žaludku.Ano je to tak,zkuste si udělat ionizovanou vodu v ionizátoru 12 pH a nalejte do ní ocet 2 pH reakce neni žádná!!!Proč to je? Ionizace vody přes diafragmu stáhne a rozloží minerály na elektrodách ionizátoru při elekrolýze a tím je znehodnoti na nefunkční!!! Zůstanou jen ionty molekul minerálů,které nás klamou na měřidle ph o alkalitě a kyselosti ionizace.Po tomto zjištění dnes ani ORP ionizované vody také nevěřím a generátory vodíku už také neakceptuji!!!!Smysl a účnnost alkality jsem vyřešil minerály v KurtaTepperweina,které fungují stoprocentně a nebo lze koupit různé alkalické alkalizující přípravky v lékarnách.Toť moje zkušenost s nefunkční alkalickou ionizovanou vodou a těmito přístroji!!!!Atomární molekuly kationtů a aniontů z ionizace vody jsou k ničemu a alkalitu vody bez minerálů nedokáží.Všechny drahé přístroje pro ionizaci jsou k ničemu!!!!!!?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Alkalické minerálky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Nina Vinšová

Gabriela Štummerová


ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP