Informace od profesionálů

MENU

  

CHOROBY

  

PĚSTOVÁNÍ

  

ŠKŮDCI

  

RECEPTY

  
Téma

PIŠKOT NA MALÝ PLECH

OBSAH

Pařížské jahodové řezy

Ingredience: 8 vajec, 150 g moučkového cukru, 150 g hrubé mouky, tuk a mouka na plech, 1 Salko, 250 g másla, 100 g moučkového cukru, 1,5 kg čerstvých jahod, 2 šlehačkové smetany, 100 g čokolády na vaření

Postup: Den předem uvaříme v dostatečném množství vody Salko. Vaříme jej minimálně 2 hodiny. Dopředu uvaříme rovněž smetanu s čokoládou, vychladíme a dáme do lednice.

Postup - těsto: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme prosátou mouku a sníh z bílků. Těsto vylijeme na tukem vymazaný plech a upečeme.

Postup - krém: Máslo vyšleháme s cukrem a opatrně všleháme i vychlazené Salko. Krém natřeme na piškot, navrch poklademe očištěné jahody a pak natřeme vyšlehanou čokoládovou šlehačku. Necháme ztuhnout v lednici a ozdobíme nastrouhanou čokoládou.

Zdroj: Pařížské řezy

Poradna

V naší poradně s názvem ZAVAŘOVÁNÍ MASA DO SKLENIC V TROUBĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nadja.

Citát: "Nejprve si připravíme mělký plech, na nějž sklenice postavíme. Plech pak zalijeme vodou do výšky 2 až 3 centimetrů."
- Mělký plech bývá tak 1 cm vysoký, takže do něj 2-3cm vody nenalijeme.
- Plech pak zalijeme vodou - zaléváme asi sklenice uložené na plechu, nikoliv plech, to bychom vodu lili přímo do trouby.
-----------------
Nesrovnalosti:
Zavařování masa na dovolenou (v hrnci):
"Maso můžete do sklenic napěchovat a následně zalít vepřovým vývarem až po okraj"
Zavařování masa do sklenic v mikrovlnce:
"Sklenice neplníme až po okraj, ale pod víčkem musí zůstat mezera, což je stejné, jako při zavařování v hrnci."
Dotaz: TAKŽE PLNÍME AŽ PO OKRAJ, NEBO S MEZEROU?
------------------
Při zavařování v mikrovlnce doporučuji sklenice podložit talířem s trochu zvýšeným okrajem - pokud tekutina vyteče, aby se nerozlila po celé troubě.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Při zavařování se sklenice plní s okrajem. Mezi víčkem a obsahem musí být mezera alespoň půl centimetru. Je to proto, že při zavařování se vlivem zvýšené teploty zvetšuje objem obsahu a ten by mohl vytékat. Samotné vytékání nevadí, ale hrozí, že se s tekutinou může pod víčko dostat i pevná struktura, třeba svalové vlákno, které pak způsobí neťesnosti a zkažení obsahu.

Zdroj: diskuze Zavařování masa do sklenic v troubě

Buchta s pudinkem a jahodami

Ingredience:

  • na těsto: 5 vajec, 5 lžic polohrubé mouky, 5 lžic moučkového cukru
  • na náplň: 1 plechovka kompotovaných jahod nebo 1 plechovka čerstvých jahod, 3 čokoládové pudinky, litr mléka, 6 lžic moučkového cukru, 250 g tvarohu, špetka másla na zjemnění

Postup: Piškot připravíme tak, že nejprve rozpálíme troubu cca na 170 °C. Poté oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme dotuha, přidáme cukr, znovu vyšleháme, pak přidáme žloutky a zamícháme (vařečkou). Nakonec přidáme mouku a těsto vymícháme dohladka. Plech vyložíme pečicím papírem a naneseme těsto. Pečeme cca 15–17 minut, před vytažením z trouby vyzkoušíme, zda se těsto nelepí na špejli. Na vychladlý plát poskládáme nakrájené a okapané jahody. Pudink uvaříme podle návodu, jen s tím rozdílem, že místo 1,5 litru mléka dáme jen litr, aby byl pudink hustý. Až pudink trošku vychladne (pár minut), vmixujeme špetku másla a tvaroh, případně ještě dosladíme podle chuti. Necháme vychladnout, náplň ztuhne a můžeme podávat. Moučník se dá připravit s jakýmkoliv ovocem, případně udělat kakaový piškot a navrch dát náplň z vanilkového pudinku, fantazii se meze nekladou.

Zdroj: Recepty na buchtu s pudinkem

Diskuze

V diskuzi RYCHLÝ MOUČNÍK NA PLECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika semrova.

Když mám zlucnikovou dietu můžu moučník z listového těsta jsem měsíc po operaci

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Rychlý moučník na plech

Moučník na malý plech

Ingredience na těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku mléka, 1 šlehačka, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 1 nastrouhaná cukrovinka Margot

Ingredience na polevu: čokoládová poleva, kokos, Margot, popřípadě moučkový cukr

Postup: Vše promícháme a pečeme na malém plechu 25 až 30 minut na 180–200 °C. Je možné upéct i jako bábovku. Navrch můžeme dát čokoládovou polevu s druhou nastrouhanou margotkou a posypat kokosem, nebo jen moučkový cukr.

Zdroj: Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Poradna

V naší poradně s názvem LISTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leny.

Před dvěma lety jsem koupila malou rostlinu fikusu elastika se čtyřmi listy. Roste celkem pěkně, přibylo 7 nových listů. Jsou pěkně velké, lesklé, tmavě zelené, ale okraje podél listu se kroutí do spodu. Škůdci na rostlině nejsou. V čem může být chyba? Děkuji za případnou radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Kroucení listů od okrajů do spodu může způsobit přemíra zálivky, špatná zemina, malý květináč, nevhodné hnojivo nebo jeho přemíra.

Zdroj: diskuze Listy

Kokosový moučník na plech

Ingredience: 2 vajíčka, 1 hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 kypřicí prášek, 1 hrnek cukru moučka, 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku strouhaného kokosu, 1/2 hrnku cukru moučka

Postup: Celá vajíčka rozšleháme, přidáme moučkový cukr, olej, mléko a mouku s práškem do pečiva. Vylijeme na vymaštěný plech, posypeme strouhaným kokosem a cukrem moučka a pečeme na 200 °C asi 20 minut.

Zdroj: Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Poradna

V naší poradně s názvem ZMĚNA DODAVATELE U PŘÍPOJKY ELEKTŘINY NA CHATĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivo ing malý.

Vážení,mám el.přípojku na chatě na Vlčkové u Zlína asi od roku 1975 tj.cca45let.Spotřebu mám malou,na sekání trávy,občas světla,mám83let,takže údržbu a ostatní práce dělá syn.Mám e-on,kterému jsem platíval napřed asi 400kč,potom 600kč,pak 1200 kč a dnes jsem dostal fakturu od stejné firmy na 1600kčza rok,spotřeba tak za 100kč.Potřeboval bych poradit jak najít jinou firmu,levnější a jak se u ní přihlásit.Předem s díky Ing.Ivo Malý

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Tohle neustálé zvyšování elektřiny kvůli dotacím na obnovitelné zdroje je fakt hrozné. Pak lidi, jako vy, co mají spotřebu nula nula nic, tak musí platit takové peníze. Vlčková patří do území, kde vládne E-ON a je velmi nepravděpodobné, že získáte dlouhodobě nižší cenu u nějaké konkurence. Situaci můžete prozkoumat telefonem na ČEZ a zeptáte se na jejich nabídku. Pokud s ní budete spokojen, tak za vás kompletně zařídí převod z E-ON na ČEZ. U ČEZu si můžete objednat, aby vám zavolali, čím ušetříte za telefonní poplatky. Objednávku hovoru provedete zde: www.cez.cz/cs/prejde…

Zdroj: diskuze Změna dodavatele u přípojky elektřiny na chatě

Pudinková buchta na plech

Na vás je jen vybrat ten správný recept na pudinkovou buchtu, jíž později potěšíte nejen sebe, ale i svou rodinu nebo přátele. Věřím, že se alespoň jeden z níže uvedených receptů stane vaším oblíbeným a vy se k němu budete s chutí vracet.

Zdroj: Pudinková buchta na plech

Poradna

V naší poradně s názvem RYNGLE RENKLÓDA PĚSTOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr Kousal.

Koupil jsem před rokem malý stromeček ryngle renklódy. nyní vyrostly asi 20 cm výhonky. Mají se už nyní nějak prostříhávat?
Díky P.K.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Nechte růst bez střihu. Pokud se vyvíjí symetricky do šířky i výšky, tak nemusíte stříhat. Jinak jen tvarujte podle svých představ a prostorových možností.

Zdroj: diskuze Ryngle renklóda pěstování

Harlekýn na plech

Harlekýn na plech je alternativou klasického dortu Harlekýn.

Zdroj: Harlekýn

Diskuze

V diskuzi OPADÁNÍ LISTŮ U BENJAMINA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Dobrý den, dcera dostala fikus, ale opadaly mu všechny listy. Zajímá mne, zda ještě dorostou nebo je fikus dobré přesadit. Je sice starší, ale podle mne má malý květináč. Je na slunném místě, zalévá se podle potřeby. I teď, když je bez listů, po zalití vodu bere. Děkuj za odpověď. Fonioková.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Opadání listů u benjamina

Rychlá buchta na plech

Ingredience: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek moučkového cukru, 1 balíček prášku do pečiva, 1 vejce, 1 hrnek mléka, máslo na vymazání, ovoce dle sezony

Postup: Mouku, cukr a máslo rozmělňujeme prsty tak dlouho, až nám vznikne drobenka. Z celého množství oddělíme 2–3 hrstky. Do zbytku přidáme prášek do pečiva, vejce a mléko. Umícháme těsto, které nalijeme na vymazaný plech, poklademe sezonním ovocem, posypeme odloženou drobenkou a ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova.

Zdroj: Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Diskuze

V diskuzi VYBAVENÍ PRO MALOU LOŽNICI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmar.

Zdravím, hezký článek. A prosím tip, kde sehnat takový nábytek? My občas s rodinou jezdíme nakupovat do těch pražských velkoobchodu, které všichni určitě znají. A nebo pak přes internet třeba tady na tom eshopu a koukám, že mají i vybavení ložnic www.aminabytek.cz/na… Maji zajímavý dřevěný nábytek a hlavně je to česká výroba, takže aspoň člověk podpoří nějaké ty české výrobce.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dita.

Moc dobře sepsané tipy, pro tyto byty se určitě hodit budou, protože prostoru je málo a potřebného nábytku a vybavení hodně :) Určitě je dobré rozmyslet si, co člověk potřebuje a co naopak už tolik ne, protože tím se celá situace velmi ulehčí a najednou je i malý byt docela prostorný.

Zdroj: diskuze Vybavení pro malou ložnici

Recept na rychlou buchtu na plech

Ingredience: 3 velká vejce, 1 hrnek krupicového cukru, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 sáček kypřicího prášku do pečiva, špetka soli, 1 kelímek smetany ke šlehání (215 ml), tuk a hrubá mouka na plech, 3 hrnky čerstvého nebo mraženého drobného ovoce dle chuti, moučkový cukr s vanilkou (na poprášení)

Postup: Předehřejte troubu na 180 stupňů. Do mísy vyklepněte vejce, vsypte cukr a vyšlehejte do bílé pěny. Přisypte prosátou mouku s kypřicím práškem a špetkou soli, vlijte smetanu a promíchejte. Vyšší plech vymažte a vysypte moukou a vlijte na něj těsto. Posypte ovocem a pečte dorůžova; trvá to asi 25 minut. Zkontrolujte špejlí, zda těsto nelepí. Vyjměte z trouby a nechte vychladnout. Podávejte poprášené moučkovým cukrem s vanilkou.

Zdroj: Rychlý moučník na plech

Poradna

V naší poradně s názvem FIKUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kristina.

Myslím si že ficus nekvete nemyslím si to špatně? včera mi kamarádka tvrdila že kvete

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník.

Fíkus je české jméno pro rostlinu fíkovník pryžodárný a ten opravdu kvete. Stejně jako u jiných členů rodu Ficus, květy vyžadují jen určitý druh vosku, aby jím byly opylovány ve společně vyvinutém vztahu. Vzhledem k tomuto vztahu rostlina nevytváří vysoce barvité nebo voňavé květy, které by přilákaly další opylovače. Plod je malý žlutozelený oválný 1 cm dlouhý, sotva jedlý a obsahuje pouze životaschopné semeno. Zde se můžete podívat, jak vypadají jeho květy www.google.cz/images…

Zdroj: diskuze Fíkusy druhy a pěstování

Nadýchaný perník

Ingredience: 2 vejce, 1,5 hrnku cukru krupice, 1/2 balíčku koření Medový perník, 0,5 hrnku oleje, 2 hrnky mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 lžíce kakaa, 1 hrnek hladké mouky, 1 balíček kypřicího prášku do perníku

Postup: Předehřejeme troubu na 170 °C a hluboký plech vyložíme pečicím papírem. Ze všech surovin na perníkové těsto, kromě kypřicího prášku, vyšleháme ve šlehači hladké těsto. Šleháme alespoň 3 minuty. Těsně před koncem lehce vmícháme kypřicí prášek. Perníkové těsto nalijeme na připravený plech a zvolna pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut. Můžeme podávat jak ke kávě, tak s vychlazeným mlékem ke snídani.

Zdroj: Perník na plech

Diskuze

V diskuzi ŘÍZKOVÁNÍ RÉVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ladislav Hradecký.

Zdravím,na zakořeňování révy v zimních měsících nemám podmínky,zakořeňuji výhradně zelenýmy řízky s použitím stimulátoru,řízky odebrané v červnu do podzima v pohodě prokoření malý květináč v průměru 5cm,proto přesazuji do průměru 10cm v červenci,do podzima vyrostou některé i dva metry,př.Muškát blue,Attika,Melinda,Premier atd.V listopadu jsou kmínky zdřevnatělé ale venku je přes zimu nenechávám,jsou v chladné místnosti,na jaře je pak normálně zasadím do volné upravené půdy,dělám to tak přes 15 let a keře normálně rodí,úplně v pohodě se dá za zelena nařízkovat i Vostorg který z vyzrálých řízků skoro ani nejde zakořenit,když ho dvakrát nebo třikrát přesadíte od malého květináče po 15cm v průměru tak udělá velký kořenový bal a ve volné půdě uš roste bez problémů.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Řízkování révy

Pařížské řezy

Ingredience na těsto: 2 lžíce kakaa, 1 hrnek moučkového cukru, 3 vejce, 1 prášek do pečiva, 1/2 hrnku oleje, 1/2 hrnku mléka, 2 hrnky polohrubé mouky

Ingredience na zdobení: 30 g vlašských ořechů, 2 tyčinky bílých ledových kaštanů

Ingredience na krém: 2 pařížské šlehačky, rybízová marmeláda

Postup: Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Mléko ohřejte, aby bylo vlažné. Do mísy dejte mouku, cukr, kakao, mléko, olej, žloutky a ušlehejte do hladké hmoty. Potom krátce a rychle zašlehejte prášek do pečiva. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a lehce jej vmíchejte do kakaové hmoty. Troubu předehřejte na 180 °C. Hluboký plech vymažte máslem a vysypte hrubou moukou. Rozprostřete v něm těsto a cca 12 minut pečte. Upečený korpus nechte vychladnout. Obě pařížské šlehačky vyšlehejte do tuha a na vychladlý piškot natřete marmeládu a poté šlehačky. Ořechy a bílé kaštany nastrouhejte na řezy. Postup je jednoduchý a rychlý.

Zdroj: Pařížské řezy

Diskuze

V diskuzi PROSBA O RADU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jelinek Jiri.

Dobry den vyskytl se mi takovy problem - od znameho jsem dostal v loni hroznove vino v kvetinaci .Kvetinac byl maly vino nic moc velkeho vzrustu.Na podzim jsem cele vino presadil do velkeho kvetinace dal na balkon a udelal k nemu mensi drevenou konstrukci.Na jare se vino docela krasne zazalenalo ale vyskytl se onen zmineny problem na cele sazenici ( listy i stonek ) se objevilo neco co vypada jako kdyby to nekdo posypal cukrem crystal - nevim co to je a jestli s tim mam neco delat - na listech je to ze spoda - poradi mi nekdo prosim i s dalsi veci - docetl jsem se ze se ma vino zastipovat jako u rajcat - jsem zrejme zahradnik praclovek - nevim o cem je rec. Predem vsem dekuji za rady.

Jelinek Jiri

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vilém.

Zdravím před 2 Romana jsem byl na sběru vína ve Francii u Bordeaux a super zážitek a nové zkušenosti. S tím že o víno je se potřeba starat celý rok, od vyvazování zastřihávání až po sběr a zpracování je to náročná práce. Víno i rád piju a ve Francii je nekonečný výběr dala se tam sehnat i láhev za 2eura ale taky třeba za 20euro. A občas si i objednávám nějaka francouzské víno tady www.vinigrandi.cz/ mají tam výběr zahraničních vín a dost i z Francie.

Zdroj: diskuze Prosba o radu

Pařížské řezy s pudinkovou šlehačkou

Ingredience na korpus (na plech 25 x 25 cm): 5 vajec, 4 lžíce polohrubé mouky, 1 lžíce prosátého kakaa, 5 lžic cukru krupice

Ingredience na pařížskou šlehačku: 2 pařížské šlehačky v kelímku, 40 g želatinového ztužovače Dr.Oetker

Ingredience na pudinkovou šlehačku: 2 Ramy Cremefine na šlehání, 1-2 vanilkové cukry, 1/2 balíčku pudinku za studena Olé od Dr.Oetkera

Postup: Bílky ušleháme s trochou cukru. Zbylý cukr šleháme se žloutky asi 3-4 minuty. Poté střídavě ručně vmícháváme mouku s kakaem a ušlehané bílky. Pečeme 15-20 minut na 180 °C. Po vychladnutí korpus pokapeme rumem.

Postup - pařížská šlehačka: Ušleháme dvě pařížské šlehačky, přidáme 40 g želatinového ztužovače Dr.Oetker, připravíme podle návodu na obalu a spojíme se šlehačkou a navrstvíme na piškot.

Postup - pudinková šlehačka: Po ztuhnutí v lednici dozdobíme pudinkovou šlehačkou. Ušleháme dvě Ramy Cremefine na šlehání, 1-2 vanilkové cukry a 1/2 balíčku pudinku za studena Olé od Dr.Oetkera. Část odložíme na dozdobení cukrářským sáčkem, zbytek navrstvíme na pařížskou šlehačku.

Zdroj: Pařížské řezy

Hruškový koláč na plech hrníčkový

Ingredience: 2 hrnky polohrubé mouky, 3 vejce, 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 4 hrušky nebo hruškový kompot, drobenka

Postup: Vejce, cukr a olej vyšleháme, přidáme mouku, mléko, prášek do pečiva. Poklademe na kousky pokrájenými hruškami a posypeme drobenkou. Pečeme na 170 °C. Také můžete hrušky nastrouhat, přidat skořicový cukr, ořech či rozinky. V zimě můžete použít kompotované hrušky.

Zdroj: Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Mramorová bábovka na plech

Ingredience: 2 hrníčky polohrubé mouky, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 hrnek cukru (krupice či krystal), 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr, 3 vejce, kakao, na vymazání tuk a hrubou mouku nebo kokos

Postup: Všechny suroviny smícháme, půlku těsta nalijeme do tukem a moukou vysypané formy (či kokosem). Druhou půlku obarvíme kakaem a vylijeme také do formy. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 °C po dobu 45–50 minut.

Zdroj: Hrníčkové recepty na moučníky na plech

Hrníčkový recept

Ingredience: 2,5 hrnku hladké mouky, 1,5 hrnku cukru krystal, 2 hrnky mléka, 2 vajíčka, 6 lžic oleje, 3 lžíce marmelády, 2 lžíce kakaa, 1 lžička mleté skořice, 1 lžička sody nebo kypřicího prášku, 1 prášek do perníku, 1 cukrářská čokoládová poleva

Postup: Vše dohromady zamícháme, nalijeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme. Po upečení nahoru nalijeme rozpuštěnou čokoládovou polevu a necháme ztuhnout. Perník se dá vylepšit podle chuti přidáním rozinek namočených v rumu nebo ořechy.

Zdroj: Perník na plech

Pudinkové koláče

Nutriční hodnoty těchto výrobků se pohybují ve 100 g takto:

  • Energie: cca 1 620 kJ
  • Bílkoviny: cca 9,9 g
  • Tuky: cca 14 g
  • Sacharidy: cca 52 g

Zdroj: Pudinková buchta na plech

Piškotová buchta s pudinkem

Ingredience:

  • na těsto: 5 žloutků, 200 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 200 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 100 ml oleje, 100 ml studené vody, sníh z 5 bílků
  • na pudink: 800 ml mléka, 2 vanilkové pudinky, 3 lžíce cukru, vanilkový pudink
  • na potření: 700 g zakysané smetany a trošku cukru dle chuti
  • na posypání: trochu granka a asi 2 lžíce kakaa do těsta

Postup: Nejprve si připravíme pudink dle návodu a dáme jej trochu zchladnout. Piškotové těsto připravíme standardním způsobem. Zvlášť ušleháme žloutky s cukrem a bílky. Poté promícháme žloutkovou směs s ostatními surovinami na piškot a lehce zamícháme sníh. Asi 3/4 těsta nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Do zbylého těsta přidáme kakao, promícháme a nalijeme „cikcak“ na světlé těsto. Ještě na syrové těsto dáváme po lžicích vlažný pudink, opět jen neuspořádaně, jak to vyjde. Dáme péct asi na 20 minut podle těsta. Pečeme na 200° Celsia. Samozřejmě trouba musí být předehřátá. Po upečení ještě na teplou buchtu rozetřeme zakysanou smetanu a povrch posypeme grankem. Takto připravený moučník necháme řádně ztuhnout.

Zdroj: Recepty na buchtu s pudinkem


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Nina Vinšová


ČeskéNápady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP