Téma: 

vepřový flamendr recept


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Co je to flamendr

Jedná se o pikantní pokrm z vepřového masa charakteristický tím, že se maso krájí na nudličky. Pokrm je připravován minutkovou tepelnou úpravou. K masu se přidává cibule, paprika, kapie, žampiony, lišky a koření dle chuti. Maso by se mělo marinovat.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: prosím o recept na vysychání kloubů

Dobrý den,otec Pleskač říkal v rádiu recept na vysychání kloubů.Chtěl bych poprosit o recept.Moc děkuji za recept.Sláma Stanislav

Zdroj: diskuze Prosím o recept na vysychání kloubů
Odesláno dne: 16.8.2015 uživatelem Stanislav Sláma
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Vepřový flamendr s křenem

Ingredience: 750 g vepřového masa, 3 lžíce sádla, 1 ks cibule, 1 sklenice čalamády, 2 lžičky mleté papriky, 2 lžičky kari, 1 lžíce strouhaného křenu, sůl, pepř

Technologický postup: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Kousky masa podusíme na rozpáleném sádle a podlijeme trochou vody. Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme ji na proužky. Připravíme si čalamádu. K podušenému masu přidáme cibuli, mletou papriku, kari a čalamádu. Promícháme a přidáme lžíci křenu, sůl a pepř. Pokud máme rádi pálivé, můžeme přidat křenu i více. Pokrm podusíme doměkka. Hotový flamendr posypeme na talíři čerstvě nastrouhaným křenem a podáváme s přílohou podle vlastní chuti.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: levandulový olej recept

Prosím o recept na výrobu domácího levandulovéhooleje

Zdroj: diskuze Levandulový olej recept
Odesláno dne: 4.7.2014 uživatelem Lenka
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Recept na kuřecí flamendr

Ingredience: 600 g kuřecích prsou, 2 ks cibule, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce oleje, 3 ks papriky, špetka chilli, pepř, petrželová nať, sůl, 3 lžíce worcesterské omáčky

Technologický postup: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm prudce maso ze všech stran. Přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, na nudličky pokrájené papriky, podlijeme malým množstvím vody, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Ke konci dušení dochutíme worcesterskou omáčkou a kořením chilli. Do hotového podle chuti vmícháme kečup a na talíři posypeme petrželkou. Takto připravený pokrm podáváme s celozrnným pečivem, bramboráčky nebo hranolky.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: bylinná mast z levandule recept

Díky za skvělý recept. Určitě vyzkouším, jak se mi povede. Ještě sháním recept na takovouto levandulovou mast. Neznáte náhodou někdo takový? www.oveckarna.cz/byl…

Zdroj: diskuze Bylinná mast z levandule recept
Odesláno dne: 19.10.2014 uživatelem Lennanov
Počet odpovědí: 0

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Recept na půlnoční flamendr

Ingredience: 750 g krkovice, 150 g cibule, 100 g oleje, 3 stroužky česneku, 150 g žampionů, 75 g rajčatového protlaku, 80 g sterilovaných kapií, sůl, pepř, 15 g mleté papriky, drcený kmín, špetka chilli, 3 dl vývaru

Technologický postup: Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s česnekem utřeným se solí, pepřem, zakápneme olejem a necháme nejlépe přes noc odležet. Odleželé maso orestujeme v horkém oleji, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, zarestujeme, přidáme mletou papriku, zpěníme, zalijeme vývarem, přidáme protlak, drcený kmín, chilli koření. Krátce podusíme, vložíme kapii a prohřejeme. Přílohou může být chléb, brambory, hranolky či bramboráčky.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Recept na pražský flamendr

Ingredience: 400 g vepřové krkovice, 200 g červené nebo zelené papriky, 200 g cibule, 150 ml světlého piva, 3 stroužky česneku, 3 lžíce sádla, 1 lžíce kečupu, 1 lžička mleté papriky, ½ lžičky mletého kmínu, sůl, pepř

Technologický postup: Maso očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na kostky. Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na rozpáleném sádle dozlatova opečeme dvě třetiny nakrájené cibule, vložíme nakrájené maso, osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme. Vmícháme mletou papriku, oloupaný prolisovaný česnek, mletý kmín a kečup. Podlijeme trochou piva a pod pokličkou dusíme. Za občasného promíchání podle potřeby podléváme pivem, až je maso téměř měkké. Ke konci dušení přidáme zbytek nadrobno pokrájené cibule, nakrájenou papriku a zvolna dodusíme doměkka. Podáváme například s pečivem nebo zapečenými brambory.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: recept na nápoj z aloe

Dobrý den,mám prosbu,potřebovala bych recept na domácí výrobu nápoje z Aloe.Mám metabolický syndrom,to znamená vyský tlak,cukrovku a cholesterol.Slyšela jsem že nápoj z Aloe je úžasný.Děkuji za recept.

Zdroj: diskuze Recept na nápoj z aloe
Odesláno dne: 8.3.2011 uživatelem Babička
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Recept na vynikající flamendr

Ingredience: 4 plátky krkovice, 1 velká červená paprika, 2 ks cibule, 4 stroužky česneku, lišky (cca dvě hrsti), 1 ks pikantní klobásy, 3 lžíce kvalitního kečupu, grilovací koření, olej, 1 lžíce másla, 10 lístků bazalky, sůl, pepř, 40 g Solamylu

Technologický postup: Plátky masa mírně naklepeme, nakrájíme na drobné nudličky. Takto připravené nudličky posypeme grilovacím kořením, solí, pepřem a Solamylem, vše důkladně promícháme a necháme hodinu odpočinout. Na pánvi rozehřejeme olej, maso zprudka opečeme, přidáme na proužky nakrájenou papriku, cibuli a česnek, kolečka klobásy, orestujeme, dáme kečup, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme jemně natrhané lístky bazalky a případně dochutíme solí a pepřem. Lišky očistíme, osolíme a podusíme je na másle doměkka. Protože lišky pouští celkem málo vody, můžeme je trochu podlít, aby se nespálily. Dusíme je cca 15–20 minut. Hotové lišky rozdělíme přímo na talíře na jednotlivé porce masa. Podáváme s různě upravenými brambory nebo s chlebem.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Flamendr z hovězího masa

Ingredience: 400 g hovězího masa (zadní), 100 g paprikového salámu, 200 ml světlého piva, 1 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce oleje, 2 ks párků, 2 stroužky česneku, 1 ks červené papriky, 1 ks zelené papriky, 1 ks žluté papriky, 1 ks feferonky, 1 ks pórku, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Hovězí maso zbavíme blan, omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Papriky omyjeme, semínka se stopkami vyjmeme a nakrájíme na proužky, očištěný pórek i očištěnou feferonku nakrájíme na kolečka, oloupaný česnek na tenké plátky, paprikový salám na nudličky a párky na kolečka. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran na nudličky nakrájené maso, pak přidáme nakrájené papriky, pórek, feferonku, česnek, salám, párky, promícháme a krátce osmahneme. Směs dochutíme worcesterem, zalijeme pivem a pod pokličkou dusíme doměkka. Podáváme s dušenou rýží nebo pečivem.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: měsíčkový krém

Velice díky za recept. Určitě vyzkouším, jak se mi povede. Sháním ještě recept na výrobu takovéhoto měsíčkového krému. www.oveckarna.cz/byl… Neznáte náhodou nějaký??

Zdroj: diskuze Měsíčkový krém
Odesláno dne: 19.10.2014 uživatelem Lennanov
Počet odpovědí: 0

VEPŘOVÝ FLAMENDR

Flamendr v bramboráku

Ingredience: 600 g vepřové krkovice, 3 ks větší cibule, 10 ks žampionů, 1/2 červené papriky, 1/2 zelené papriky, 3 stroužky česneku, 3 cm zázvoru, 4 lžíce kečupu, 1 lžička majoránky, pepř, sůl, olej, 20 g hladké mouky

Technologický postup: Maso si nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme, přidáme jeden prolisovaný stroužek česneku a lžíci oleje. Promícháme a dáme na 2 hodiny uležet do lednice. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky a žampiony na tenké plátky. Česnek prolisujeme, zázvor nakrájíme na tenké nudličky. Pánev si rozpálíme, osmahneme na ní maso, přidáme cibuli a necháme zesklovatět. Poté přidáme papriky, zázvor a žampiony zalijeme vodou a dusíme 10 minut. Poté přidáme česnek a kečup, osolíme a opepříme a necháme chvilku povařit. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě chvilku povaříme. Nakonec zamícháme majoránku. Takto připravenou směsí plníme bramboráky.

Zdroj: Vepřový flamendr
Zveřejněno dne: 20.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

VEPŘOVÝ PERKLET

Vepřový perkelt s rýží

Ingredience: 500 g vepřového masa, 3 cibule, 2 barevné papriky, 4 rajčata, 1 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, pasta Perkelt, 1 lžíce sádla, sůl

Technologický postup: Na sádle zpěníme jemně pokrájené cibule a necháme zesklovatět. Přidáme maso pokrájené na kostky, opečeme, osolíme, přidáme obě papriky, pastu a mírně podlijeme. Když je maso téměř měkké, přidáme oloupaná pokrájená rajčata (zalijeme je vařící vodou, zchladíme a potom je snadno sloupneme), jemné nudličky paprik a dovaříme doměkka. Perkelt se již nezahušťuje, podává se s rýží.

Zdroj: Vepřový perklet
Zveřejněno dne: 16.10.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinktura recept

Dobrý deň,
Chcela by som poprosiť o recept na výrobu tinktúry zo semien pestreca marianskeho.

Srdečne vďaka. Bullová

Zdroj: diskuze Tinktura recept
Odesláno dne: 8.12.2014 uživatelem Anna Bullová
Počet odpovědí: 0

VEPŘOVÝ PERKLET

Co je to vepřový perkelt

Pörkölt se v Maďarsku připravuje na mnoho způsobů, tak jako u nás guláš. Na maďarských gastronomických webech se o perkeltu diskutuje právě tak, jako na našich stránkách o guláši (jen jsou Maďaři k sobě vlídnější a tolerantnější). V zásadě ale musí perkelt splňovat to, že se jedná o směs masa, cibule, paprik a rajčat, dušenou ve vlastní šťávě. Perkelt má hustší konzistenci, neplave v omáčce. Vůbec se nezahušťuje moukou.

Perkelt je možné připravit z vepřového, hovězího, skopového, jehněčího a drůbežího masa.

V Maďarsku se perkelt nejčastěji podává s tarhoňou, což je těstovinová rýže – speciální maďarská těstovina. České hospodyně znají pouze průmyslově vyráběnou obměnu této výborné těstoviny. Pravá tarhoňa se v Maďarsku i dodnes ještě připravuje většinou podomácku a jejím domovem je segedínský kraj. Její název svědčí o tom, že se tarhoňu Maďaři naučili připravovat od Turků.

Tarhoňa recept

Ingredience: 300 g polohrubé mouky, 1 vejce, sůl, voda, olej

Technologický postup: Nasypeme do mísy mouku, přidáme vejce, špetku soli a studenou vodu. Vypracujeme tuhé těsto – vody dáme jen tolik, abychom mohli vypracovat tuhou hroudu z těsta. Poté připravené těsto nastrouháme najemno, tarhoňu rozložíme na čistou utěrku a necháme usušit. V hrnci na rozehřátém oleji za stále míchání tarhoňu pražíme, dokud nezačne hnědnout. Poté zalijeme vodou (jako rýži), osolíme a přikryté dusíme asi 10 minut. Vypneme a necháme dojít.

Zdroj: Vepřový perklet
Zveřejněno dne: 16.10.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: zinková mast recept

Tady je recept na výrobu zinkové masti. Jsou zde pospány i možné způsoby, jak se dá zinková mast použít. www.krasojizda.cz/na…

Zdroj: diskuze Zinková mast recept
Odesláno dne: 6.8.2012 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 0

VEPŘOVÝ PERKLET

Cikánský vepřový perkelt s těstovinami

Ingredience: 500 g vepřového masa, 100 g anglické slaniny, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1,5 lžíce mleté sladké papriky, sůl, 120 g rajského protlaku

Technologický postup: Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme se solí. Slaninu nakrájíme na kostičky a vepřové maso (kýtu nebo plec) po omytí a osušení na kostky. Slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme cibulku, zpěníme, vmícháme sladkou papriku a podlijeme troškou vody. Do základu dáme maso, trošku soli a dusíme do poloměkka. Pak přidáme protlak s utřeným česnekem, promícháme a dusíme asi 15 minut. Poté zalijeme vodou, povaříme, dochutíme solí a můžeme podávat. Vynikající přílohou k vepřovému perkeltu jsou těstoviny.

Zdroj: Vepřový perklet
Zveřejněno dne: 16.10.2016

VEPŘOVÝ PERKLET

Český vepřový perkelt se smetanou

Ingredience: 500 g vepřové plece, 1 cibule, 2 lžíce sádla, 2 lžičky mleté papriky, 1 lžíce hladké mouky, 1 konzerva rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1 dl smetany, sůl

Technologický postup: Maso nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na sádle dozlatova. Do osmahlé cibule vmícháme papriku, osmahneme několik vteřin a hned vmícháme maso. Osmahneme na největším plameni, často mícháme, maso se musí zatáhnout. Pak poprášíme moukou, opět krátce osmahneme za stálého míchání. Nyní zalijeme asi 4 dl vařící vody z rychlovarné konvice a přidáme rajský protlak, osolíme. Necháme maso dusit pod pokličkou na mírném plameni doměkka. Během dušení očistíme česnek. Nakonec vmícháme smetanu, prohřejeme a přidáme česnek.

Zdroj: Vepřový perklet
Zveřejněno dne: 16.10.2016

VEPŘOVÝ PERKLET

Vepřový perkelt po maďarsku

Ingredience: 800 g vepřového plecka, 2 zelené papriky, 2 červené papriky, 1 cibule, 2 rajčata, ½ lžičky sladké maďarské mleté papriky, 4 lžíce sádla, voda, sůl

Technologický postup: V hrnci na sádle necháme zpěnit oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Osmahnutou cibuli s hrncem odstavíme ze zdroje tepla, přidáme mletou sladkou papriku a na kostky nakrájené maso, hrnec vrátíme zpět na zdroj tepla a za stálého míchání maso během několika minut osmahneme. Přidáme na kostičky nakrájené papriky zbavené jadřinců, na měsíčky nakrájená rajčata a pokrm osolíme. Mírně podlijeme malým množstvím horké vody a pod poklicí dusíme na mírném zdroji tepla doměkka. Podáváme s knedlíky, noky, nakládanou zeleninou či zeleninovým salátem.

Zdroj: Vepřový perklet
Zveřejněno dne: 16.10.2016

JATERNICE

Recept na domácí jitrnice

Ingredience: 1 prasečí hlava, 1 vepřové srdce, 1 vepřový jazyk, 5 ks bůčku, 3 bílé veky, 6 stroužků česneku, 1 osmažená, najemno pokrájená cibule, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce mletého pepře, 1 lžička mletého nového koření, 1 lžička mletých hřebíčků, 1 lžička mletého zázvoru, sůl, tenké střevo

Technologický postup: Nejprve nakrájejte maso na velikost pěsti, hlavu namočte do studené vody a nechte stát přes noc. Ráno operte maso a hlavu, nasolte a uvařte doměkka. Oberte maso z hlavy a vše pomelte s ostatním masem. Uchovávejte v teple. Namočte chleba do vody, vymačkejte vodu a pomelte jej. Utřete česnek se solí. Smíchejte maso, chleba, česnek, osmaženou cibuli a všechno koření (je-li zapotřebí, zvlažte trochou vývaru). Ochutnejte, popřípadě přisolte nebo jinak ochuťte. Směsí nacpěte střívka a zavažte je, nebo zašpejlujte, asi každých 15–20 cm. Vývar slijte přes síto a přiveďte jej do varu. Na pomalém ohni v něm tyto jitrnice uvařte. Poté je opláchněte ve studené vodě, nechte okapat a pověste je na tyčku. Nechte jitrnice vychladnout.

Zdroj: Jaternice
Zveřejněno dne: 25.4.2016

PREJT

Recept na jelitový prejt

Suroviny: 3,5 kg vepřové hlavy, 0,5 kg vepřového výřezu, 0,5 kg vepřového boku, 1 l vepřové krve, 1,5 kg žemle, 0,3 litru vývaru z vařeného masa, sádlo. Na 1 kilogram prejtu potřebujeme cca 25 g soli, špetku majoránky a pepře, špetku nového koření a drceného kmínu.

Technologický postup: Opláchnutou a očištěnou vepřovou hlavu, bok a vepřový výřez uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, výřez dáme vařit o něco později. Vařené maso necháme částečně vychladnout a pak hlavu a bůček vykostíme. Maso pokrájíme na malé kousky, žemle pokrájíme na kostičky, přelijeme krví a promícháme, krev necháme do žemle dostatečně vsáknout. K rozsekanému masu přidáme kostičky žemle, drobně nasekanou a osmaženou cibulku, přilijeme tučný vývar, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Směs dáme do sádlem vymaštěného pekáče a zvolna pečeme v předehřáté troubě při 120 °C asi 1,5 hodiny, ke konci teplotu zvýšíme, aby se nám vytvořila křupavá zlatá kůrčička. Jako přílohu podáváme chléb, vařené brambory a zelí.

Jelitový prejt můžeme narážet (plnit) do střev a tím nám vzniknou jelita. V tomto případě ale musíme náplň výrazněji okořenit, jelikož se koření ještě vyvaří.

Zdroj: Prejt
Zveřejněno dne: 16.1.2016

RECEPTY NA VÝBORNÉ PALAČINKY

Hrníčkový recept

Těsto na palačinky recept bez vážení.

Suroviny:

  • 2 hrnky mléka
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 3 vejce
  • špetka soli
  • trochu krupicového cukru
  • tuk na smažení
  • oblíbená náplň

Postup:

Vejce důkladně rozkvedlejte v mléce a poté postupně přidávejte hladkou mouku se špetkou soli. Pokud chcete palačinky na sladko, přisypte ještě podle chuti cukr. Když je těsto hotové a odležené, můžete na předem rozehřátou pánev nalít rostlinný olej nebo máslo. Naběračkou pak nalévejte těsto na pánev a po osmažení palačinky do zlatavé barvy z jedné strany ji otočte a smažte i z druhé strany. Palačinky servírujte například potřené marmeládou nebo sladkým tvarohem, zabalené do rolky a posypané moučkovým cukrem.

Zdroj: Recepty na výborné palačinky
Zveřejněno dne: 21.9.2014

PIZZA RECEPT

Pizza recept bez droždí

Suroviny:

  • 1 špetka soli
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • 6 lžic oleje
  • 1,5 dl vody
  • 250 g hladké mouky

Postup:

Uvedené suroviny (mouku, prášek do pečiva, olej, vodu a sůl) smíchejte a vypracujte vláčné těsto. S vodou dávejte pozor, někdy stačí méně, někdy více. Plech potřete olejem a těsto pomalu vymačkejte po celém plechu. Těsto se trošku smršťuje, musí se proto tlačit a zároveň s těstem pracovat. Nejlépe je těsto potřít ochuceným rajským protlakem a na něj rovnou položit sýr. Až na tuto vrstvu pak pokládejte ostatní suroviny podle chuti. Sýr se tímto způsobem hezky vpije a upeče s těstem. Nekynuté těsto na pizzu je dobré a velmi rychlé!

Zdroj: Pizza recept
Zveřejněno dne: 6.10.2014

OSVĚDČENÝ RECEPT NA CHŘIPKU

Recept na chřipku

Osvědčených receptů je mnoho, postačí najít ten správný pro vás. Osobně doporučuji při zvýšené teplotě hned neužívat aspirin, paralen ani nic podobného, ale lehnout si do postele s teplým čajem a několik hodin vydržet bez nějakých přípravků. Organismus si tvoří látky proti chřipce, aby pak mohl s nemocí lépe bojovat. Druhým osvědčeným receptem je vypotit se a ještě zpocený vběhnout do mírně teplé sprchy na velmi krátkou dobu. Smyjete tak látky, které váš organismus vyloučil. Pokud by jste tak udělal až uschnete, část látek zůstává na pokožce nebo se opět vstřebá. A do třetice - zvyšte příjem Koenzymu Q10 a doporučuji Echinaceové kapky nebo tablety na cucání.

Zdroj: Osvědčený recept na chřipku
Zveřejněno dne: 14.8.2009

PIZZA RECEPT

Pizza z jogurtu

Suroviny:

  • 2 bílé jogurty
  • 2 jogurtové kelímky polohrubé mouky
  • 2 lžíce oleje
  • 2 vejce
  • sůl
  • ¼ lžičky prášku do pečiva

Postup:

Nejprve ušlehejte jogurt s vejci, olejem a trochu osolte. Poté zašlehejte mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto nalijte na vymazaný a vysypaný pekáč (formu). Potřete kečupem, posypte kroužky nakrájené cibule, poklaďte kolečka salámu a hustě posypte strouhaným sýrem. Upečte v předehřáté troubě dozlatova.

Zdroj: Pizza recept
Zveřejněno dne: 6.10.2014

PIZZA RECEPT

Domácí pizza

Pokud pizza patří také mezi vaše milovaná jídla, nemusíte se kvůli ní nutně trmácet do restaurace, bez problémů si ji můžete upéct doma v běžné troubě! Nabízíme vám dnes několik různých receptur na pizzové těsto, takže si vyzkoušejte, které vám bude nejvíce chutnat. Náplň si zvolte dle vlastní chuti a fantazie, nebo se nechte inspirovat našimi návrhy.

Zdroj: Pizza recept
Zveřejněno dne: 6.10.2014